CnB1981
Aktif Üye
- 4 Nis 2019
- 82
- 43
Merhaba,dün yeni aldığım LG 55UM7450 modelinin kurulumu için servis 18:30 da ziyaretime geldi,servis aceleci tavırlarla tv yi yerine konumlandırdıktan sonra hemen kumanda tanıtımına geçmeye çalışacaktı ki panel testi yapmayacakmıyız diye sordum,bu tv lerde panel testi olmuyor cevabı ile karşılaştım ,peşine servis kumandanız yanınızda değil mi diye sorduğumda bu tv lerde servis kumandası olmuyor cevabı ile karşılaştım,böyle bir şeyi ilk defa duyduğumu ileterek biraz tepki gösterdim,test etmeden cihazı teslim almayacağımı belirttim ve yoğun ısrarım üzerine servis kumandasını ( sizi kırmayalım normalde yapmıyoruz diyerek )çıkararak gerekli testleri (ölü pixel var yok,bulutlanma-ışık sızması var mı vs gibi ) yapmasını sağladım,servisteki arkadaşında yüzü düştü,bu davranış aslında benim daha da şüpheye düşmeme sebebiyet verdi,sanki kusurlu bir mal satmaya çalışılıyormuş gibi,aslında panel de bir sorunlada karşılaşılmadı gayet temiz,forumda LG nin servis kalitesinin durumunu daha önce okuduğumdan bu yazılanlara hak verdim, ilk defa LG marka bir TV kullancak birisi olarak,bunlarıda LG den kurulum yaptıracak ama panel testi yapamayız yok ona bakayız bu nu edemeyiz diyen servise denk gelirseniz ısrar edin diye yazma gereğinde bulundum,5bin liraları belki daha fazlasını ödeyip aldığınız cihazları test ettirmeden bırakmayınız,daha ilk kurulumda yaklaşım buysa bir arızada neler yaşayabileceğimin birazda habercisi oldu sanki,arıza durumu artık kısmet ilerde ya da yakın zamanda başıma gelirse onuda tecrübe etmiş olacağım,ancak ilk kurulum marka ile ilk tanışma olarak iyi bir deneyim olduğunu söyleyemeyeceğim,hoşçakalın.