Kompresörün olduğu yerden kaynak noktalarından güzel görünen bir kaç resim paylaşabilrimisin rica etsem.
Eşanjördeki karlanmanın dağılım şekli bana gaz ekiği gibi geldi ancak tabi 1-2 resim ile ahkam kesmeyeyim şimdi buradan.
Sana tavsiyem, internette satılan şu derecelerden 2 tane al
O eşanjörün metal aralığına prob kısını tak dereceyi dışarı koy ve dolabı çalıştır, nce rakamsal bazı verileri grelim bakalım nedir durum ona göre anlarız.
Kaynak noktaları orijinal mi değil mi, yani kompresör vs değişmişmi, gaz tipi nedir gibi bir çok sorunun cevabını alabilriiz paylaşacağın resimlerden.
Kompresörün olduğu yerden kaynak noktalarından güzel görünen bir kaç resim paylaşabilrimisin rica etsem.
Eşanjördeki karlanmanın dağılım şekli bana gaz ekiği gibi geldi ancak tabi 1-2 resim ile ahkam kesmeyeyim şimdi buradan.
Sana tavsiyem, internette satılan şu derecelerden 2 tane al
O eşanjörün metal aralığına prob kısını tak dereceyi dışarı koy ve dolabı çalıştır, nce rakamsal bazı verileri grelim bakalım nedir durum ona göre anlarız.
Kaynak noktaları orijinal mi değil mi, yani kompresör vs değişmişmi, gaz tipi nedir gibi bir çok sorunun cevabını alabilriiz paylaşacağın resimlerden.
Sonra da tanıdık manıdık bir yerlerden birilerini bulup senin bulunduğun bölgede konuyu çözdürebilecek birileri bulabiliriyiz (sizin yapacağın iş değilse ğer) ona bakalım
galiba sorunu buldum sorun dolabın soğutucu kısmındaki ve dondurucu kısmındaki her iki fanda çalışmıyor fanları dolabtan söktüm 12 volt ile test ettim çalışıyorlar fanlar lakin dolaba taktığım anda çalışmıyorlar bazen çalışır gibi oluyor ama gene çalışmıyorlar fanlar bir iki kişiye sordum dolabın kartı yanmış dediler bilmiyorum kartı değiştirsem başka yerden ise arıza 500 tl kart ücreti vermek zoruma gidecek açıkçası..