LG Dualcool İç ve Dış Üniteden Gelen Ses Sorunu

berkan254 Çevrimdışı

berkan254

Yeni Üye
4 Tem 2023
30
Merhabalar, LG Dualcool 18.000 BTU Klimam var. İç ve dış ünite ilk takıldığında aynı duvarda sırt sırttaydı ses geliyor diye servis çağırdım oda duvardan dolayı olduğunu söyledi. Şimdi başka eve taşındık farklı duvardalar ama ses bazen çok geliyor hem iç hemde dış üniteden bu ses normal mi? Sota Sota hocam yardımcı olabilir misin? Sürekli bu ses gelmiyor ama düşük fanda çalışırken falan daha çok geliyor ses. Klima 25 derece oto fan da

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,561
dış unite normal video çekimi esnasında yüksek devirde çalıştığı belli bir kaç saat sonra kontrol edin neredeyse duyulmaz olur. iç ünitedeki sesi aldım kasayı elinizde sabitleme, ileri geri çekince seste değişme var mı.

berkan254 Çevrimdışı

berkan254

Yeni Üye
4 Tem 2023
30
dış unite normal video çekimi esnasında yüksek devirde çalıştığı belli bir kaç saat sonra kontrol edin neredeyse duyulmaz olur. iç ünitedeki sesi aldım kasayı elinizde sabitleme, ileri geri çekince seste değişme var mı.
Hocam dış ünite sürekli bu ses seviyesinde değil yüksek devirde öyle ama duyulmayacak kadar sessizleşmiyor ama gürültülü de çalışmıyor.
Şimdi denedim iç üniteyi aşağı yukarı yaptım ama değişen bir şey yok ses aynı.

Buda şuan en sessiz hali ama sesi dikkatli dinlerseniz bir vuruntu gibi ses geliyor arkadan

Son düzenleme:
berkan254 Çevrimdışı

berkan254

Yeni Üye
4 Tem 2023
30
Hocam dış ünite sürekli bu ses seviyesinde değil yüksek devirde öyle ama duyulmayacak kadar sessizleşmiyor ama gürültülü de çalışmıyor.

Buda şuan en sessiz hali ama sesi dikkatli dinlerseniz bir vuruntu gibi ses geliyor arkadan

Sota Sota

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,561

Dış ünitede sorun yok ama iç ünite canlı olarak dinlemek lazım sanki ses fan motoru kaynaklı gibi.

berkan254 Çevrimdışı

berkan254

Yeni Üye
4 Tem 2023
30
Dış ünitede sorun yok ama iç ünite canlı olarak dinlemek lazım sanki ses fan motoru kaynaklı gibi.
Garantisi yeni bitti daha bunla ilgili yapılacak bir şey var mı hocam? Daha önce bu sorun için dediğim gibi servis çağırdım onlar neden normal dediler ki. Şimdi beni masrafa soktular. Fan motoru olsa sürekli mi yapar hocam çünkü günün her saati yapmıyor bu sesi

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,561
Garantisi yeni bitti daha bunla ilgili yapılacak bir şey var mı hocam? Daha önce bu sorun için dediğim gibi servis çağırdım onlar neden normal dediler ki. Şimdi beni masrafa soktular. Fan motoru olsa sürekli mi yapar hocam çünkü günün her saati yapmıyor bu sesi
fan motor rulmanından şüphelenmiştim. Rulman sürekli ses yapar.

Geri
Üst Alt