Lg dual cool yüksek fan sesi problemi

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
114
23
Merhabalar tüm kış kullanılmayan klimayı ufak ufak açmaya başlayınca klima baya gürültülü geldi özellikle fanda türbulans mi başka bir sey mi yalpalar gibi yuksek sesle hava akış sesi geliyordu inanılmaz rahatsız ediyor filtreden yapamaz ya çok fazla dedim saçma geldi filtreleri temizledim düzeldi şuan daha da saçma geliyor herhalde toz hava akışını engelleyince flapların orada turbulans yapıyordi bilgilendirici olarak paylaşayım dedim top patlasa uyanmayan rahatsız olmayan babam bile rahatsız olmuş klimanın sesinden evde 3 klima var 3 de yaptı 3 de düzeldi klimalar dan aşırı memnunum ama ciddi bir problemi var calismiyorken kapasitör vızıltısı sesi beni kanser ediyor açıkken gelmiyor o ses sırf o sesi duymamak için ihtiyacım olmamasına rağmen açtığım geceler var yakın zaman da da ya wifi röle bağlıycam kullanmadığım zaman direk elektirigi kesmek için yada wifi sigorta alıcam

C Çevrimdışı

c4gLayan

Yeni Üye
5 Mar 2024
6
34
Klimanın filtresinin üzerine veya altına orjinalinden hariç başka bir filtre taktınız mı ? Kendi kendini temizleme özelliği var mı ?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,120
Kesik üfleme sesi. Filtre, evap kullanıma bağlı olarak zamanla tıkanır cross fan yeteri kadar havayı ememediği için bu sesi çıkarır.

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
229
44
Montaj borusunun deliğini iç ünitenin içinde mi kalıyor.
evet ankastre tesisat

IMG_20250605_201321.jpg

Geri
Üst Alt