Öncelikle herkese selamlar. Youtube'da Adem Abi'nin kanalı sayesinde bu forumu keşfettim ve bir foruma göre oldukça seviyeli ve bilgi odaklı, öncelikle kurucuları tebrik ederim. Sizlere danışacağım durum ise başlıktan da anlayacağınız üzere 2 tv arasındaki seçimim. Özetlemek gerekirse 4 bin 700 TL bütçe yaklaşık 2 gündür 8 avm ve 25' e yakın mağaza gezdim. Yaklaşık 15 TV arasından bu 2 TV' yi finale bıraktım (elbette bu fiyata daha iyileri olabilir ama genelde hepsi teşhir ürünüydü). Şimdi size soracağım husus LG markanın 55'' görece iyi bir IPS panelini, webOS mobil işletim sistemini, akıllı kumandasını, telefonu kumanda olarak kullanabilmeyi sağlayan uygulamasını vesaire bırakıp; Grunding'in 58 inç ve sadece netflix ve youtube yüklü olan lakin öyle zannediyorum ki kullandığı kaliteli ve öyle zannediyorum ki son nesil VA panel ile inanılmaz parlaklıkta ve netlikte görüntü kalitesi sunan TV'sini mi almalıyım. Sizce digitürk platformu ile hangisi daha uyumlu olur? Kullanılacak alanlar ise maç yayınları, ulusal kanalları izleme ve haftada 1-2 kez de konsol oyunları oynama olacak. Acaba bunlar için yardımcı özellikleri fazla olan LG bir IPS panel mi yahut bu yardımcı özellikleri bırakıp, berrak ve canlı bir VPA panel mi uygun olur? Herkese iyi forumlar dilerim.