Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Yayına başladık
Merhabalar abilerimYayına başladık
55uk6470 le rasındakı farklar nelerdır acaba 4500 gıbı fıyatı var 55 ekranın teşekkur ederım ps4 ğrp ve fılm netflıx ıcın kullancagım
Selamlar azizim. Yarın hem canlı yayın videosunu düzenleyip, hem bu konu başlığını revize edip, hem de yan açı performans videolarının eklenmesini yapacağım.Adem Bey ilk mesaja ufak bir görüş metni eklerseniz seviniriz.
Hocam hepsiburada da 3700 alinir mi 50uk6470 ? Outlierwit
Ado hocam merhaba, daha önce forumda da konuştuk 50UK6950 modelini inceleme şansınız oldu mu ? 6470 ile arasındaki farkları merak ediyorum, pek bi fark bulamadım yüzeysel araştırma ile SMR 100 Hz farklıydı, bir de akıllı kumanda vardı, detayları merak etmekteyim iki tv de 3500 civarına iniyor, karar vereceğim inşallahSelamlar azizim. Yarın hem canlı yayın videosunu düzenleyip, hem bu konu başlığını revize edip, hem de yan açı performans videolarının eklenmesini yapacağım.
Gösterdiğiniz ilgiden ötürü yürekten teşekkür ediyorum ?
Ado hocam merhaba, daha önce forumda da konuştuk 50UK6950 modelini inceleme şansınız oldu mu ? 6470 ile arasındaki farkları merak ediyorum, pek bi fark bulamadım yüzeysel araştırma ile SMR 100 Hz farklıydı, bir de akıllı kumanda vardı, detayları merak etmekteyim iki tv de 3500 civarına iniyor, karar vereceğim inşallah
Hayırlı olsun6470 i biraz önce trendyoldan 3219tlye aldım kısa süreli bir indirimden.
valla trendyol sağolsun siparişi iptal etti sebepsiz yere. sonra geçen akşam vatandan 50nu7400 aldım 3650tlye gece indiriminden umarım bu da iptal olmazHayırlı olsun