LG 42LE7300 Televizyonumda bir süre sonra pikseller yatay ve dikey olarak kaymaya başlıyor.

uguraydogan Çevrimdışı

uguraydogan

Yeni Üye
24 Ara 2019
10
35
TV ilk açıldığında herşey normal 20-30 sn. sonra görüntü olan kısımlarda yatay çizgiler oluşuyor ardından görüntü tamamen yukarı aşağı titremeye başlıyor...

Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaptırmaya değmez diyeceksiniz eski bir TV ama evdeki diğer tvlerde bu görüntü kalitesini yakalayamıyorum
Ne varsa eskilerde var :)

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
İçerdeki kablolarda bir sorun olabilir. Ben anlamam gerisinden tabi ama. İletişim sorunu gibi duruyor. :bilmiyom

uguraydogan Çevrimdışı

uguraydogan

Yeni Üye
24 Ara 2019
10
35
İçerdeki kablolarda bir sorun olabilir. Ben anlamam gerisinden tabi ama. İletişim sorunu gibi duruyor. :bilmiyom
Yani kabloyla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü açılıış ekranında herşey normal hatta o kare logo da normal oluyor bi süre,sonradan başlıyor çizgilenme...

Yazılımsaldır diye düşünüp güncel firmwarei atmayı denedim ama hiçbi usbportu okumadı

Sanırım artık anakart emekliye ayrılmış.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
Yani kabloyla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü açılıış ekranında herşey normal hatta o kare logo da normal oluyor bi süre,sonradan başlıyor çizgilenme...

Yazılımsaldır diye düşünüp güncel firmwarei atmayı denedim ama hiçbi usbportu okumadı

Sanırım artık anakart emekliye ayrılmış.

Bence sorun ya kablolarda ya da panelle ilgili kartlarda.
En kötü panelin kendisinde.
Yani anakart düşük bir ihtimal bence.

uguraydogan Çevrimdışı

uguraydogan

Yeni Üye
24 Ara 2019
10
35
Bence sorun ya kablolarda ya da panelle ilgili kartlarda.
En kötü panelin kendisinde.
Yani anakart düşük bir ihtimal bence.
Anakart daha önceden de sıkıntı çıkarmıştı ses çıkışı arızalanmıştı hiçbir şekilde ses vermiyordu,ne kendi hoparlörüne nede başka çıkışlardan.

O yüzden anakartın bi ayağı çukurda yani o yüzden dedim ^^

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
Anakart daha önceden de sıkıntı çıkarmıştı ses çıkışı arızalanmıştı hiçbir şekilde ses vermiyordu,ne kendi hoparlörüne nede başka çıkışlardan.

O yüzden anakartın bi ayağı çukurda yani o yüzden dedim ^^

Olabilir hocam o zaman. Arıza tespiti için sırayla bakmak gerekir işte.
Yazılım en son iş bu konuda bence.
Bu işin ustaları da belli. Onlardan yanıt bekleyeceksiniz. :bilmiyom

Geri
Üst Alt