LG 42lb 652 LED ARIZASI TV

O Çevrimdışı

omer42

Yeni Üye
24 Tem 2019
3
49
Bu model için hangi led barları sipariş etmemiz gerekir

piyasa fiyatı ne kadardır

Ankara da önerebileceğiniz bir usta var mıdır ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Marka ve modele göre led bar bakmayın lütfen. Mutlaka ama mutlaka tv yi söküp, chip sayısı, soket tipi ve bar uzunluğu bilgilerini eski led bar üzerinden alın. Bakın Phılıps tv için led bar yolladık, 2 tip üretim olması nedeniyle başka bir bar yeniden göndermek zorunda kaldık ve ilk yolladığımızı iade etti kardeşimiz.

Gereksiz zaman kayıpları, olası risklerin önüne geçmek için numune led bar mutlaka elinizde olsun.

Veya hiç uğraşmayın, yollayın ürünü bize, led bar fiyatına ben takıp göndereyim size.

İsteyenlere kendi televizyonlarının onarım süreçlerinin videosunu da çekip youtuba da yayınlıyorum :ok

Kendiniz tamir etme zevkini yaşamakisterseniz önce paneli sökün ve led barın resimlerini (ve kaç cm olduğunu) buraya ekleyin ona göre kod verelim size :ok

O Çevrimdışı

omer42

Yeni Üye
24 Tem 2019
3
49
cevaplar için teşekkür ederim İrtibata geçmek için adres ve telefon öğrenebilir miyim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

YUXİN Led Bar bölge satış bayiliği yazınca pixel teknoloji adresi muğla doğru mudur?

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
cevaplar için teşekkür ederim İrtibata geçmek için adres ve telefon öğrenebilir miyim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

YUXİN Led Bar bölge satış bayiliği yazınca pixel teknoloji adresi muğla doğru mudur?
Evet Adem Helvacı Ado size MNG kargo kops kodu iletecektir

Geri
Üst Alt