LG 32LS570S-ZB TV HAKKINDA

A Çevrimdışı

alix_

Yeni Üye
1 Kas 2020
6
24
Bu tv yi yanlış hatırlamıyorsam 2013 ten beridir kullanıyoruz 2017 yılında gelen güncelleme ile youtube vb şeyleri silmişler smart tv özelliği çöp oldu desem yeridir eski yazılıma dönebilirmiyim
tv ye harici kaynaktan yazılım yükleyebilirmiyim
tv nin servis menüsüne nasıl girerim internetteki yöntemler çalışmıyor

A Çevrimdışı

alix_

Yeni Üye
1 Kas 2020
6
24
düşünmüyor değilim aslında ama hepsi tek cihazda olması daha basit gibi geliyo yani evde maliyete girmeden çözebilirmiyim demiştim o yıllarda çıkıp 32" olmasına rağnen fhd bi tv ve görüntü kalitesinden çok memnunuz ama firmaların yeni çıkarttıkları tv leri satabilmesi adına bu tarz kısıtlamalar yapması zorumuza gidiyor

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
düşünmüyor değilim aslında ama hepsi tek cihazda olması daha basit gibi geliyo yani evde maliyete girmeden çözebilirmiyim demiştim o yıllarda çıkıp 32" olmasına rağnen fhd bi tv ve görüntü kalitesinden çok memnunuz ama firmaların yeni çıkarttıkları tv leri satabilmesi adına bu tarz kısıtlamalar yapması zorumuza gidiyor

Donanım da yetmiyor ama zamanla.
Aynısı TV box'un başına da gelebilir.
Evde notebook veya kasa varsa onu takın HDMI üzerinden.

A Çevrimdışı

alix_

Yeni Üye
1 Kas 2020
6
24
Donanım da yetmiyor ama zamanla.
Aynısı TV box'un başına da gelebilir.
Evde notebook veya kasa varsa onu takın HDMI üzerinden.
eski bi tabletten yapmayı düşünüyordum vazgeçtim sonra şimdilik tv cast diye uygulama var hem tv ye hem telefona kurup telefondaki ip adresini tv deki uygulamaya girince eşleşiyor istediğin videoyu yansıtıyosun şimdilik bu yöntemle youtubenin yerini doldurmaya çalışıyorum tavsiyeniz için teşekkür ederim wifi modülü olmayıp ethernet kablosuyla bağlananlar için güzel bi yöntem dediğim yöntem de

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
tv nizin dlna özelligi var ise alttaki konuyu inceleyin ,youtube kesin calisyor,netflix bazi tv lerde calistigi bilgisi paylasildi..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu modelde servis menüsüne girmek için ses dosyası ve kulaklık bağlantısı gerekli diye biliyorum ,ama pek kurcalamaya gelmez servis menüsünü ,zaten oradan herhangi bir uygulamayı açıp kapatma da olmuyor ,yani sadece kanal listeni usbye kaydedebilirsin diye hatırlıyorum :ok

A Çevrimdışı

alix_

Yeni Üye
1 Kas 2020
6
24
evet kanal yüklemesi için sormuştum onu ne yaptımsa giremedim menüye pc üzerinden liste hazırlayıp tv deki kanal numarası atlama aynı kanaldan 2-3 tane yükleme gereksiz kanalları kaldırarak vs düzenli bi kanal listesi yapıp lg nin çok uzun süren kanal aratma ve düzenleme derdin den de kurtulmak istiyorum bir yönteminiz varsa alabilirim ses dosyasından kızılötesiyle falan açılıyosa telefonumda kızılötesi mevcut
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tv nizin dlna özelligi var ise alttaki konuyu inceleyin ,youtube kesin calisyor,netflix bazi tv lerde calistigi bilgisi paylasildi..

dlna var evet tv cast diye bir uygulama kullanıyorum ama buda güzelmiş tek derdim youtube zaten netflix hesabım yok tv nin içindeki netflix arayüzüde berbat

Geri
Üst Alt