Lenovo p2 Android 13 yapmak hakkında:
Romu Yapanları yürekten seviyorum. selamlıyorum.
Yukarda linkini verdiğim siteyi inceleyin Ben lenova p2
Ayrıca lenovo k6 11 romu yine bu siteden yükledim yazık cihazları çöpe atmayın saygılar
Bu arada yazılım dual sim ve single sim versiyonlarda aynı şekilde çalışmaktadır. Farklı versiyon, düzenleme v.s. yoktur.
Önemli not: Yazılım yüklemek her zaman riskli bir işlemdir, eğer konu hakkında detaylı bilginiz yok ise cihazı Soft Brick ya da Hard Brick yaparak kullanılmaz hale getirebilirsiniz. Sorumluluk her zaman kullanıcıya (Size) aittir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
yukardaki sitede adamlar yapmış.elin gavuru derler.haşa vallahi ben demem.Romu Yapanları yürekten seviyorum. selamlıyorum.
Yukarda linkini verdiğim siteyi inceleyin Ben lenova p2
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
romu 13 yükledimAyrıca lenovo k6 11 romu yine bu siteden yükledim yazık cihazları çöpe atmayın saygılar
Bu arada yazılım dual sim ve single sim versiyonlarda aynı şekilde çalışmaktadır. Farklı versiyon, düzenleme v.s. yoktur.
Önemli not: Yazılım yüklemek her zaman riskli bir işlemdir, eğer konu hakkında detaylı bilginiz yok ise cihazı Soft Brick ya da Hard Brick yaparak kullanılmaz hale getirebilirsiniz. Sorumluluk her zaman kullanıcıya (Size) aittir.
Moderatör tarafında düzenlendi: