Lenovo IdeaPad gaming 3 15ARH7

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,102
41
Bende de bu cihazın aynısı var. Şöyle bir sorunum var. Bilgisayar normal yük altında (sadece tarayıcı açık ve tarayıcıda bir sekme açık) fan bazen 2 saniye çalışıp susuyor. Ardından 1 saniye çalışıp duruyor. Ardından 5 saniye çalışıp duruyor. Vs vs bu şekilde kafasına göre takılıyor. Görev yöneticisinden kontrol ettiğimde herşey kontrol altında. A normal çalışan, diski veya işlemciyi yoran bir durum gözükmüyor.

Ama bu şekilde sık sık çalışıp durması, ders çalışma esnasında konsantrasyonu dağıtıyor.

Buda bu serilerde kronik mi?

Cihaz bu. Geçen yıl almıştım.

1000063301.jpg

Kullandığınız güç yönetimi profili buna sebep olabilir bende Asus Rog var Silent moda aldığımda çok sıkışmadığı sürece fanlar çok düşük devirde çalışıyor sesi duyulmuyor sizde de aynı durum olabilir bir arıza olmayabilir bu

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
Ben bütün bunlara rağmen lenovo dan memnunum. Üniversite döneminde 4 arkadaş lenovo aldık. Diğer birkaç arkadaş farklı markalara yöneldiler. Aradan 7 yıla yakın zaman geçti. 4 arkadaşın bilgisayarı halen çalışır vaziyette ve tamir yüzü görmedi. Diğer arkadaşlar üniversite dönemi içinde sorunlar yaşamaya başlamışlardı.
Ben de lenovo'nun eski bir serisini kullanıyorum (G50-70),kendi hatam dışında uzun süre kullandım :) bozuk adaptör başıma iş açmıştı ve hala kart bozuk olarak duruyor.Ama yine de sahibinden sitesinden aynı model laptop bulup aldım,muhabbet konusunda da yazdım,gerçi linux kullanıyorum, bir kere bile fanın çalıştığına şahit olmadım ,ama oğlumun harici windows hdd ile fan çalışmıştı (ne gülmüştük o zaman) ,tabii fan çalışmaması belki de bana denk gelmiş olabilir :ok

Geri
Üst Alt