Lenovo G50-70 model 20351 ekran

teraspy

TFC Team
Puan 113
Çözümler 5
teraspy
Evet gençler,sonunda ekranımı hallettim sayılır :saskin
Geçenlerde ortada tek çizgi olarak kullanıyordum ibugün eve döndüğümde ,sistemi açtım aha,tek çizgi büyümüş -genişlemiş bir şey görünmüyor olmuş,garanti bitik,büyük ihtimalle kendim değiştireceğim gibi görünüyor,çıtasını söktüm baktım,eskiden elle dokunduğumda düzeliyordu,artık düzelmiyor ☹
Bazı yazıları okuyamıyorum,hatta okumak için Ctrl+orta teker ile ya büyültüyorum veya küçültüyorum :) çok dikkat ediyorum ama hatalı bir şey yzarsam kusuruma bakmayınız :ok

ekrann1.jpg

Panelin arkadasinda panel numarasi yazar
ilistiriver buraya.
fiyatina bakalim.

Panelin arkadasinda panel numarasi yazar
ilistiriver buraya.
fiyatina bakalim.
Baktım sevgili ahmet, 240-400 arası değişiyormuş oğlum öyle söyledi,verdiği linklere baktım,yarın bir arkadaşımı arayacağım bakalım ne diyecek ,sanırım arabada sıcaktan oldu,camları açıyorum ama :)

Ademe mi yollasam napsam :haha1

Panel arızası değilse LVDS kablo veya COF arızası olabilir.

Dataservis'e bakabilirsin ekran için.
Ya da beklerim dersen Aliexpress'ten sipariş edebilirsin. (Gümrüğü unutma. :hihi)

Beklemek kolay da ,sorun çıkarsa zor ,yarın arkadaş arayacak bakalım ,uygun olursa ekranı alıp kendim takacağım ama eğer "abi getir takarım ben" derse götüreceğim :)

Şimdilik böyle kullanıyorum :)

ekrann2.jpg

Ustam ekranı bozul lağtop duruyor mu halla. Bana ekren pin girişini atarmıaın sana varsa göndereyim elimdekilerle

Geri
Üst Alt