Çevrimdışı Cegero Aktif Üye 27 Şub 2021 155 23 20 May 2024 #15 Sota' Alıntı: hdtune hdd veri yazma-okuma hızını ölçebilir misin.? Genişletmek için tıkla ... Sota' Alıntı: hdtune hdd veri yazma-okuma hızını ölçebilir misin.? Genişletmek için tıkla ... attım hocam
Sota' Alıntı: hdtune hdd veri yazma-okuma hızını ölçebilir misin.? Genişletmek için tıkla ... Sota' Alıntı: hdtune hdd veri yazma-okuma hızını ölçebilir misin.? Genişletmek için tıkla ... attım hocam
Çevrimdışı Samurai Moderatör 3 Ağu 2021 2,657 40 20 May 2024 #16 Ben attığınız görüntülerden okuma ve yazma hızlarını göremedim. Büyük ihtimal HDD'de arıza vardır, SSD ile değiştirmek lazım.
Ben attığınız görüntülerden okuma ve yazma hızlarını göremedim. Büyük ihtimal HDD'de arıza vardır, SSD ile değiştirmek lazım.
Çevrimdışı Cegero Aktif Üye 27 Şub 2021 155 23 20 May 2024 #17 Samurai' Alıntı: Ben attığınız görüntülerden okuma ve yazma hızlarını göremedim. Büyük ihtimal HDD'de arıza vardır, SSD ile değiştirmek lazım. Genişletmek için tıkla ... Bugün ssd geldi taktim reis
Samurai' Alıntı: Ben attığınız görüntülerden okuma ve yazma hızlarını göremedim. Büyük ihtimal HDD'de arıza vardır, SSD ile değiştirmek lazım. Genişletmek için tıkla ... Bugün ssd geldi taktim reis