Led tv panel teknolojileri

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Arkadaşlar selam

Panel teknolojileri hakkında sizleri daha zengin bilgi ile donatabilmek adına uzun süredir ertelediğimiz çekimi yaptık. Sevgili İlteriş de render işini halletti.

Video süresi uzun olsa da, konu aslında dipsiz kuyu o nedenle ancak yüzeysel 3 konuya değinebildik.

Devamında belirleyici olan sizler olacaksınız.

Aynı seride sizlerin merak ettiklerinize göre yeni anlatımlar ile devam edeceğiz ?

M Çevrimdışı

metin1975 

Aktif Üye
15 Nis 2019
131
49
Paylaşımlarınızı keyifle takip etmekteyim. Evime yeni bir tv almak için çok araştırma yaptım hali hazırda kullandığım tv Arçelik 94 ekran Full hd lcd tv (9.yılını doldurmak üzere) Bu videoları izledikten sonra inanın tv almaktan vazgeçtim. Binlerce TL para vereceğim ve bir ürünü 2-3 sene kullanacağım hiç kimse kusura bakmasın ama sokağa atacak param yok. Kullandığım tv gittiği yere kadar gitsin ondan sonra 4k Projeksiyon cihaz almayı düşünüyorum

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Paylaşımlarınızı keyifle takip etmekteyim. Evime yeni bir tv almak için çok araştırma yaptım hali hazırda kullandığım tv Arçelik 94 ekran Full hd lcd tv (9.yılını doldurmak üzere) Bu videoları izledikten sonra inanın tv almaktan vazgeçtim. Binlerce TL para vereceğim ve bir ürünü 2-3 sene kullanacağım hiç kimse kusura bakmasın ama sokağa atacak param yok. Kullandığım tv gittiği yere kadar gitsin ondan sonra 4k Projeksiyon cihaz almayı düşünüyorum
Tam da bir üstteki mesajda tesadüfen sizin duygularınıza tercüman olmuşum sanırım.
:ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Bir sonraki video da üretim maliyetleri ve tv fiyatlarının neden düşmediği, aksine yükseldiği, Daha sonra üretimde kullanılan materyallerde nerelerden nerelere gelindiğini, ilerlendiğini mi yoksa gerilendiğini mi? Panelleri kimlerin ürettiğini, kimlerin elleri kimlerin ceplerinde gibi ilginç bilgileri parça parça videolar halinde görselleri ve ispatları ile sunmaya devam edeceğiz :ok

V Çevrimdışı

Volki035

Yeni Üye
3 Eki 2019
4
47
Adem hocam merhaba... İsmim Volkan...Ankara'da yaşıyorum...Size ulaşmak ve görüşüp Tv arızası ile ilgili kısa bir şey danışmak istiyorum... Size ulaşabilmek için Foruma yeni üye oldum... Müsait olacağınız bir 5 dakikaınz var ise gece geç saatlerde olabilir, sizinle görüşmek istiyorum.. Sizin için uygunsa 05053485307 numaralı telefondan aramanızı istirham ediyorum...Saygılar..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem hocam merhaba... İsmim Volkan...Ankara'da yaşıyorum...Size ulaşmak ve görüşüp Tv arızası ile ilgili kısa bir şey danışmak istiyorum... Size ulaşabilmek için Foruma yeni üye oldum... Müsait olacağınız bir 5 dakikaınz var ise gece geç saatlerde olabilir, sizinle görüşmek istiyorum.. Sizin için uygunsa 05053485307 numaralı telefondan aramanızı istirham ediyorum...Saygılar..

Şirket hattı wp den yazdım size, Yalnız sorunu buradan da yazabilirdiniz mahsuru yok ise. Malum forum kültürümüz gereği yaşanan sorunlardan herkesin ders çıkartıp tecrübe edinmesi beklentimiz :)

Geri
Üst Alt