Önemli Lcd ve led televizyonlarda görüntü , ses , sinyal sorunları ve çözümleri

F Çevrimdışı

fakyoras

Yeni Üye
27 Ocak 2025
2
24
merhabalar mutfakta vestel color 22fa5100 model bir televizyonum var. televizyon zaten çok kullanılmıyor ama şöyle bir sıkıntısı var. tv yi açtığınızda sinyal gelmiyor. kabloyu söküp takıyorsunuz biraz kurcalıyorsunuz sonra miss gibi çalışıyor ama 3 4 gün sonra yine aynısı oluyor. bu böyle birkaç aydır devam ediyor. ne arkadaki konnektörde ne de kabloda bir sıkıntı yok. kabloyu da tv yi de başka yerlerde test ettim.

yazılımsal mıdır nedir anlamadım. eğer yazılım ile ilgiliyse bana daha güncel bir yazılım verebilirseniz çok sevinirim. görselleri ekliyorum çok teşekkürler.

vestel2db5916348dd07ce9.jpg
vestel8923db8b084c1ebc.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,206
merhabalar mutfakta vestel color 22fa5100 model bir televizyonum var. televizyon zaten çok kullanılmıyor ama şöyle bir sıkıntısı var. tv yi açtığınızda sinyal gelmiyor. kabloyu söküp takıyorsunuz biraz kurcalıyorsunuz sonra miss gibi çalışıyor ama 3 4 gün sonra yine aynısı oluyor. bu böyle birkaç aydır devam ediyor. ne arkadaki konnektörde ne de kabloda bir sıkıntı yok. kabloyu da tv yi de başka yerlerde test ettim.

yazılımsal mıdır nedir anlamadım. eğer yazılım ile ilgiliyse bana daha güncel bir yazılım verebilirseniz çok sevinirim. görselleri ekliyorum çok teşekkürler.

vestel2db5916348dd07ce9.jpg
vestel8923db8b084c1ebc.jpg
Linkteki uygulamayı yapın.

A Çevrimdışı

atlas07 

Aktif Üye
7 Kas 2021
130
39
Selamlar Sony 55w807c full HD tv televizyonumun ekranı bugün böyle olmaya başladı ne yapabilirim?

IMG_1893.jpg
IMG_1892.jpg

F Çevrimdışı

fakyoras

Yeni Üye
27 Ocak 2025
2
24
Linkteki uygulamayı yapın.
burada neyi yapmam gerektiğini anlamadım tv zaten çalışıyor

S Çevrimdışı

SarfSSD

Yeni Üye
5 Şub 2025
43
24
LG47LB652V-ZA televizyon açılıyor ekranda LG yazısı kalıyor kumanda işlevsiz kalıyor yazılımdan kaynaklı galiba fikrim yok.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,206
burada neyi yapmam gerektiğini anlamadım tv zaten çalışıyor

Linkte aşağıdaki açıklama yazıyor.

Çatıda tek çanak anten olsa bile (Merkezi sistem dahil) Televizyonda diseqc ayarı mutlaka yapılmalıdır. Televizyonu ilk kuruluma gönderin tekrar kurulum ayarlarını yapın diseqc birinci porta Türksat ikinci porta herhangi bir uydu ismi kaydedip kanalları taratın kanalların tamamı gelecektir.

Geri
Üst Alt