Çevrimdışı Helenmirren Tester Aktif Üye 7 Ocak 2018 471 27 Kas 2018 #15 BlackSea' Alıntı: İlk başta bende de öyleydi. Işık geliyor çok kısa süre sonra gidiyordu. Sonra kesildi tamamen . Genişletmek için tıkla ... Bidaha arçelik almam zaten hep uğraştım durdum camdan aşağı atacağım yarın o TV'yi
BlackSea' Alıntı: İlk başta bende de öyleydi. Işık geliyor çok kısa süre sonra gidiyordu. Sonra kesildi tamamen . Genişletmek için tıkla ... Bidaha arçelik almam zaten hep uğraştım durdum camdan aşağı atacağım yarın o TV'yi
Çevrimdışı BlackSea Emektar 3 Eki 2017 1,937 32 27 Kas 2018 #16 Helenmirren' Alıntı: Bidaha arçelik almam zaten hep uğraştım durdum camdan aşağı atacağım yarın o TV'yi Genişletmek için tıkla ... Bende ki de Arçelik
Helenmirren' Alıntı: Bidaha arçelik almam zaten hep uğraştım durdum camdan aşağı atacağım yarın o TV'yi Genişletmek için tıkla ... Bende ki de Arçelik
Çevrimdışı Umut Barış VIPTop Poster Of Month 23 Kas 2017 20,945 27 Kas 2018 #17 Helenmirren' Alıntı: Bidaha arçelik almam zaten hep uğraştım durdum camdan aşağı atacağım yarın o TV'yi Genişletmek için tıkla ... Atmayın bence, parça niyetine verin en kötü. COF veya panel arızası değilse kurtarılma ihtimali yüksektir.
Helenmirren' Alıntı: Bidaha arçelik almam zaten hep uğraştım durdum camdan aşağı atacağım yarın o TV'yi Genişletmek için tıkla ... Atmayın bence, parça niyetine verin en kötü. COF veya panel arızası değilse kurtarılma ihtimali yüksektir.