Lcd TV Sorunu

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
Birdenbire tvnin görüntüsü gitti sol arkası çok ısınmıştı ve koku da geliyordu dün oldu bu olay tvye nolmuştur acaba Adem Helvacı Ado
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ses var görüntü yok :/

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Birdenbire tvnin görüntüsü gitti sol arkası çok ısınmıştı ve koku da geliyordu dün oldu bu olay tvye nolmuştur acaba Adem Helvacı Ado
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ses var görüntü yok :/
merhaba, ışıkla beraber ekrana yakından dikkatli bakın, eğer arkada gölgelenme görüntüde oynama varsa ledbarlarınız arızalı olabilir. diğer seçenekte düşükte olsa güç kartı yani besleme kartından ledleri besleyen kısım arızalıdır.

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
merhaba, ışıkla beraber ekrana yakından dikkatli bakın, eğer arkada gölgelenme görüntüde oynama varsa ledbarlarınız arızalı olabilir. diğer seçenekte düşükte olsa güç kartı yani besleme kartından ledleri besleyen kısım arızalıdır.
Cevap için teşekkür ederim. Fakat ilk açtığımda görüntü geliyor 3 sn sonra gidiyor gölgelenme yok fakat ses geliyor ışık geliyor görüntü yok

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Aynısı bana oldu evde yaptım ben. Ledleri değiştirdim. Forumda konusu da var. Sen yine yenisini al ama 250 300 TL'ye halledebilecegin bir durum.

Geri
Üst Alt