- 7 Ocak 2018
- 471
merhaba, ışıkla beraber ekrana yakından dikkatli bakın, eğer arkada gölgelenme görüntüde oynama varsa ledbarlarınız arızalı olabilir. diğer seçenekte düşükte olsa güç kartı yani besleme kartından ledleri besleyen kısım arızalıdır.Birdenbire tvnin görüntüsü gitti sol arkası çok ısınmıştı ve koku da geliyordu dün oldu bu olay tvye nolmuştur acaba Ado
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ses var görüntü yok :/
Cevap için teşekkür ederim. Fakat ilk açtığımda görüntü geliyor 3 sn sonra gidiyor gölgelenme yok fakat ses geliyor ışık geliyor görüntü yokmerhaba, ışıkla beraber ekrana yakından dikkatli bakın, eğer arkada gölgelenme görüntüde oynama varsa ledbarlarınız arızalı olabilir. diğer seçenekte düşükte olsa güç kartı yani besleme kartından ledleri besleyen kısım arızalıdır.
Sizde aydınlatma var ama görüntü yani osd yok doğru mudurCevap için teşekkür ederim. Fakat ilk açtığımda görüntü geliyor 3 sn sonra gidiyor gölgelenme yok fakat ses geliyor ışık geliyor görüntü yok
Sizde aydınlatma var ama görüntü yani osd yok doğru mudur
Onarım merkezleri var bunları yapıyor değermi degmezmi sana kalmışDoğru fakat yarın yeni tv alacağım uğraşamam bunla maalesef yarın çöpe atacağım
Onarım merkezleri var bunları yapıyor değermi degmezmi sana kalmış
Tv eski mi yeni mi değer mi değmez mi bilemediğim için yorum yapamamYok ya şimdi tvyi oraya falan taşıyacağım baya sıkıntı yarın yeni bi tv alayım buna alışamadım zaten
Tv arçelik A32L 6760 5WTv eski mi yeni mi değer mi değmez mi bilemediğim için yorum yapamam
Ne yazık ki led den değilmiş aydınlatma varmışAynısı bana oldu evde yaptım ben. Ledleri değiştirdim. Forumda konusu da var. Sen yine yenisini al ama 250 300 TL'ye halledebilecegin bir durum.
Yarın için rezNe yazık ki led den değilmiş aydınlatma varmış
İlk başta bende de öyleydi. Işık geliyor çok kısa süre sonra gidiyordu. Sonra kesildi tamamen .Ne yazık ki led den değilmiş aydınlatma varmış