Lavabo Banyo havalandırma

A Çevrimdışı

aeronics 

Süper Üye
15 Kas 2020
637
46
Ama gerçekten çok pratik çözümler de çıkartıyor. Bizim burada arkadaş itfaiyeden şömine kullanım iznini Home assistant sayesinde aldı.

A Çevrimdışı

aeronics 

Süper Üye
15 Kas 2020
637
46
Elimde Raspberry 5 8gb sürümü mevcut ilk firsatta yükleyip deneyeceğim
Mümkünse nvme hat ile çalıştır. SD Card'lar bu konularda hızlarından dolayı can sıkabiliyor. Can sıkıyordan kastım sen senaryoyu yazıyorsun ve kaydet dediğinde bekle babam bekle. Senaryo kurulduktan sonra çalışma hızında bir sorun yok ama.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,276
Mümkünse nvme hat ile çalıştır. SD Card'lar bu konularda hızlarından dolayı can sıkabiliyor. Can sıkıyordan kastım sen senaryoyu yazıyorsun ve kaydet dediğinde bekle babam bekle. Senaryo kurulduktan sonra çalışma hızında bir sorun yok ama.
Micro sd belirli süre kullandım islemlerde gecikmeyi fark edince, Nvme hat + Samsung 980pro alıp yükseltme yaptım

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,089
stc 3028 düşünmüştüm nem - sıcaklığı ayrı ayrı tetikleme imkanı var.

Tuya wifi olmasi güzelmiş başka projede mutlaka kullanırım

Sanirim STC 3028 kullanacaksınız bu cihaz ürün kuluçka ve mantar için kullanılır .
Isı ( sıcaklık) , nem ilişkili .
Nem küflenme iş görebilir .
Kalorifer veya türleri ortam ısıtma sistemi
Isı ( sıcaklık ) kısmı kontrolu manual olmuş olacak herhalde ( kalorifer havlayan )
Veya gazlı ( hızlı algılama ? ) termostatvana kullanma.
Koku için kısmen iş görür .

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,276
Sanirim STC 3028 kullanacaksınız bu cihaz ürün kuluçka ve mantar için kullanılır .
Isı ( sıcaklık) , nem ilişkili .
Nem küflenme iş görebilir .
Kalorifer veya türleri ortam ısıtma sistemi
Isı ( sıcaklık ) kısmı kontrolu manual olmuş olacak herhalde ( kalorifer havlayan )
Veya gazlı ( hızlı algılama ? ) termostatvana kullanma.
Koku için kısmen iş görür .
Bu cihaz bağımsız çift röle ısı-nem
Ben nem rölesini üzerinden ortam nemine göre fanin devreye girip çıkmasını sağlayacağım

Geri
Üst Alt