Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,691
Ben o yüzden hiç başlamıyorum bu işe.Yanlış yazmışım. Evet bu.
Ama baştan uyarayım bir kere bulaşıldı mı her yere sensör takmaya başlıyor insan![]()

Ben o yüzden hiç başlamıyorum bu işe.Yanlış yazmışım. Evet bu.
Ama baştan uyarayım bir kere bulaşıldı mı her yere sensör takmaya başlıyor insan![]()
Amman Umut hocam... Fan için dediyseniz boş moş hikaye derim. Bu işin pîri bahçıvan motordur. Okkalı fiyatlı çoğu marka aspiratör ve fan sisteminde bahçıvanın motorları var. Ama fiyatı kuvvetlicedir ne yazık ki.Bosch alsaydın keşke.
Mümkünse nvme hat ile çalıştır. SD Card'lar bu konularda hızlarından dolayı can sıkabiliyor. Can sıkıyordan kastım sen senaryoyu yazıyorsun ve kaydet dediğinde bekle babam bekle. Senaryo kurulduktan sonra çalışma hızında bir sorun yok ama.Elimde Raspberry 5 8gb sürümü mevcut ilk firsatta yükleyip deneyeceğim
Micro sd belirli süre kullandım islemlerde gecikmeyi fark edince, Nvme hat + Samsung 980pro alıp yükseltme yaptımMümkünse nvme hat ile çalıştır. SD Card'lar bu konularda hızlarından dolayı can sıkabiliyor. Can sıkıyordan kastım sen senaryoyu yazıyorsun ve kaydet dediğinde bekle babam bekle. Senaryo kurulduktan sonra çalışma hızında bir sorun yok ama.
stc 3028 düşünmüştüm nem - sıcaklığı ayrı ayrı tetikleme imkanı var.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tuya wifi olmasi güzelmiş başka projede mutlaka kullanırım
Bu cihaz bağımsız çift röle ısı-nemSanirim STC 3028 kullanacaksınız bu cihaz ürün kuluçka ve mantar için kullanılır .
Isı ( sıcaklık) , nem ilişkili .
Nem küflenme iş görebilir .
Kalorifer veya türleri ortam ısıtma sistemi
Isı ( sıcaklık ) kısmı kontrolu manual olmuş olacak herhalde ( kalorifer havlayan )
Veya gazlı ( hızlı algılama ? ) termostatvana kullanma.
Koku için kısmen iş görür .