Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,238
Arkadaşlar oturdugum evimi kapsamli tadilata giriştim. Evin duvarı hariç herşeyi söküp attım
Buna elektrik su tesisati dahil şükür işleri bayağı bitirdik.
Lavobo ve banyo havalandırması üzerine sizlerinde fikrini almak istedim.
50x30 havalandırma menfezleri vardi bu menfezler bodrum ve çatı açık olmasına ragmen gerekli havandırmayı saglamıyo aksine yaz aylarında yoğun koku gelmesine neden oluyordu.
Menfeleri iptal edip kilipin tavan üzerine havanlandırma boşluguna 120lik boru koyup içine 120lik kanal tipi aspiratör ve stc 3028 nem rölesi koymayı düşüyorum
Nem belirli seviye gelirse röle aspiratörü otomatik olarak nemi istenilen seviyede tutacaktır.
Tuvaletede aynı aspiratör koyacağım fakat otomatik tetikleme olarak ne kullansan bilemedim
Bu konuda tecrübe ve bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini alabilirim
Buna elektrik su tesisati dahil şükür işleri bayağı bitirdik.
Lavobo ve banyo havalandırması üzerine sizlerinde fikrini almak istedim.
50x30 havalandırma menfezleri vardi bu menfezler bodrum ve çatı açık olmasına ragmen gerekli havandırmayı saglamıyo aksine yaz aylarında yoğun koku gelmesine neden oluyordu.
Menfeleri iptal edip kilipin tavan üzerine havanlandırma boşluguna 120lik boru koyup içine 120lik kanal tipi aspiratör ve stc 3028 nem rölesi koymayı düşüyorum
Nem belirli seviye gelirse röle aspiratörü otomatik olarak nemi istenilen seviyede tutacaktır.

Tuvaletede aynı aspiratör koyacağım fakat otomatik tetikleme olarak ne kullansan bilemedim

Bu konuda tecrübe ve bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini alabilirim