Lastik önerisi alabilir miyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan explorer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

explorer

Aktif Üye
Puan 28
Çözümler 0
explorer
Araç: 2009 VW Jetta
Lastik ebatı: 205 55 16

Üstünde Continental Conti 5 takılı. 4 yılı doldurdu. çatlaklar oluştu.
Bugün lastikçi 550 lira istedi tekine. 4 Lastik 2200 yapıyor.

Bana önerebileceğiniz lastikler var mı?
Teşekkürler.

Petlas yerli marka ancak 1 sene sonra sertleşiyor.. Lassa impetus diyebilirim.. Bridgestone ile desen farkı olarak çok ufak farkları var ben güvenle kullandım... Şimdiki aracımda Pirelli P6 kullanıyorum sıkıntısız...

Aynı ölçülerde 3 yıl önce Kumho almıştım ve fiyat performans olarak memnun kalmıştım. Tabi bu piyasada fiyatlar nereye geldi bilemiyorum.

kışlık mı yazlık mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

burayı incele, lassa ve bridgestonenun kendi sitesi, ayrıca şu anda paspas hediyesi var. birde siteye üye olunca 20-25 lira indirim kodu veriyordu en son .

Son düzenleme:
Yokohama öneririm, eğer uygun fiyat bulabilirseniz Nokian da alabilirsiniz her ikisini de kullandım lakin son fiyatı konusunda bilgim yok. Şuan sizin ebatta lastikcimin tavsiyesi ile Generali marka lastik kullanıyorum tavsiye ederim.

Adac test sonuçlarıda fikir verebilir. Bakmak isterseniz

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Tyres test kısmına bakabilirsiniz

yazlık lastik hocam.
inanın uçmuş marka lastikler.

@explorer, o zaman verdiğim linkteki lastiklere bakın derim. direk lassa fabrikadan geliyor lastikler ve montajda ücretsiz. fiyat olarakta makul görünüyor, benim kışlıklar lassa ve çok çok memnunum. 2 sene önce yazlıkları petlas almıştım ama gerek fren mesafesi gerekse çok sert oldukları için hiç güven vermiyorlar. önümüzdeki yazda yazlıkları lassa ile değiştireceğim.

goodyear effecientgrip

Geri
Üst Alt