Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Petlas yerli marka ancak 1 sene sonra sertleşiyor.. Lassa impetus diyebilirim.. Bridgestone ile desen farkı olarak çok ufak farkları var ben güvenle kullandım... Şimdiki aracımda Pirelli P6 kullanıyorum sıkıntısız...
burayı incele, lassa ve bridgestonenun kendi sitesi, ayrıca şu anda paspas hediyesi var. birde siteye üye olunca 20-25 lira indirim kodu veriyordu en son .
Yokohama öneririm, eğer uygun fiyat bulabilirseniz Nokian da alabilirsiniz her ikisini de kullandım lakin son fiyatı konusunda bilgim yok. Şuan sizin ebatta lastikcimin tavsiyesi ile Generali marka lastik kullanıyorum tavsiye ederim.
Eexplorer, o zaman verdiğim linkteki lastiklere bakın derim. direk lassa fabrikadan geliyor lastikler ve montajda ücretsiz. fiyat olarakta makul görünüyor, benim kışlıklar lassa ve çok çok memnunum. 2 sene önce yazlıkları petlas almıştım ama gerek fren mesafesi gerekse çok sert oldukları için hiç güven vermiyorlar. önümüzdeki yazda yazlıkları lassa ile değiştireceğim.