Selamlar, bu bilgisayara SSD yükseltmesi yapmanız pek anlamlı olmaz şöyle ki T4400 işlemci var max ram 4GB gözüküyor. Ne alanda kullanacağınızı bilmiyorum fakat çok eski bir cihaz. Yine bilgilendirme olarakta yazayim Hikvision çin üretimi bir SSD ve IOPS değerleri düşük olduğundan dar boğazada yatkın bir ürün. İlk aldığım ocz SSD'lerden hatırlıyorum ki halada kullanıyorum ikinci makinamda 110k IOPS değerine sahip.TOSHİBA L500-202 bilgisayarım var ssd her bilgisayara oluyor mu. Aşağıdaki ürünlerinden hangisini almalıyım. E100, C100, Minder gibi seriler var arasındaki farklar hakkında aramızda kullanan varsa bilgi verirse sevinirim.
Hikvision 240 GB Minder 2.5" SATA 3.0 SSD
Hikvision C100 240 GB C100/240G 2.5" SATA 3.0 SSD
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bütçe dostu olduğu doğrudur çok performanslı mıdır teknik özelliklerine bakarak bence değildir fakat HDD'den elbette hızlıdır, diğer yandan güvenirliği ve ortalama çalışma saati olarakta açıkcası ben güvenemem. Onun yerine kingston a400 gibi dünyada yer edinmiş bir model olabilir veya crucial gibi yine sandiskte aynı şekilde olabilir. Üçününde bütçe dostu modelleri ve zaman zaman indirime giren modelleri var. Diğer yandan ilginç bir şekilde SSD'lerin fiyatı artarken M2 disklerin fiyatlarıda düşüyor sanıyorum ki eski teknoloji olduğu için.
Daha farklı teknik detaylar ile kafanızı da bulandırmak istemem fakat işin özeti bu şekilde diyebiliriz.