Kutudan kırık çıkan panel

Cihat_

Aktif Üye
Puan 18
Çözümler 0
Cihat_
Herkese merhabalar. Toshiba televizyonumda ekranda yatay çizgi çıkmasından dolayi servis çağırdım. Ertesi gun değişim olacağı yönünde bilgi verildi tarafıma buraya kadar hersey gayet guzel ilerledi. Bur hafta sonra yeni tv geldi bir üst modeli olarak. Ancak gelen tv kutudan ekranı kırık olarak çıktı. Bugün müşteri hizmetlerini aradığımda kırık ekranın tamir olacağı yönünde bilgi verildi tarafıma bende kabul etmeyecegimi tekrardan daha önce olduğu gibi sıfır tv göndermelerini istedim. Bilgi sahibi üstadlardan nasıl bi yol izlemem gerektigiyle ilgili bilgi alabilir miyim surec nasil olacak vestel tamir edip gonderirse kabul etmeli miyim acaba

Yeni ürün geldiğinde sıfır muamelesi görür ve sizin talebiniz üzerine tekrar değişim olabilir

Ürün sizdeyse, seri no vs fotoğraflarını okunur şekilde çekip saklayın. Değişime diye götürüp tamir edip göndermesinler.

Ürün sizdeyse, seri no vs fotoğraflarını okunur şekilde çekip saklayın. Değişime diye götürüp tamir edip göndermesinler.
Ürün bende değil hocam kırık çıkınca alıp götürdüler. bugün vestel manisadan aradılar Yeni TV göndereceklerini soylediler ins oyle olur bakalım bir hafta bekleyeceğiz yine

Vestel bu konuda yardımcı oluyor gibi. İnşallah süreç sorunsuz tamamlanır.

Vestel de daha karşılaşmadık. Overiz gomeriz ama bu ovulecek konularından

Oyle bişey olacağını bende sanmıyorum açıkçası vestel bu konuda güven veriyor ki bu yuzden ikinci tv yi de vestelden almıştım. Haftaya gelir galiba yeni tv o zaman anlisilir.

Vestel bu konuda on numara..

Geri
Üst Alt