İlk defa duydum dikkat ederk alınızArçelik 3893KT modeli iyi gibi görünüyor. beyazesyafirsati.com isimli sitede 3219₺ olarak görünüyor bu siteden alışveriş yapan var mı? Başka yerlerden bariz daha ucuz pek güven vermedi.
Arçelik 3893KT modeli iyi gibi görünüyor. beyazesyafirsati.com isimli sitede 3219₺ olarak görünüyor bu siteden alışveriş yapan var mı? Başka yerlerden bariz daha ucuz pek güven vermedi.
bu işlerde araştırmada kafayı yerim
araştırma yapmadan önüme çıkan diyelim .
komşu arçelik aldı gitti geldi bir kaç kez test sensör sorunlu imiş değişti !!!
youtube genel kurutma makina hakkında sorun + temizlik vs gibi + servis bedeli ( ara ara ??? ) + tavsiyeler videolarını izleyin .
ana sitesinden tam karşılaştırma yapmanız . ( FARKLARI )
Grundig GDH 92 9 KG A++ Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi 2.899,00 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ve diğer yerler bakmanız .
ana sitesinden tam karşılaştırma yapmanız . ( FARKLARI )
Beko D 92 HP Kurutma Makinesi 2.969,00 TL
3 lü karşılaştırma ( ana sitesinden tam karşılaştırma yapmanız . ) ( FARKLARI )
modeller ve markalar !!!!
DİĞER MARKALARI DA ARAŞTIRIN .
Hocam ne yalan söyleyim bu karşılaştırmalardan sonra Grundig GDH92'ye aklım kaymadı değil. Emsal Arçelik modeli ile arasında bariz fiyat farkı var.
%90 kurutma aparatları Universal dir.Çamaşır makinesinin üzerine kurulum konusunda kafamda soru işaretleri var. Şu an Grundig gdh92 almaya niyetliyim 444 lü servis numarasını aradığımda bana önce başka marka makinenin üzerine kurulum yapamayız dendi sonra öyle saçmalık mı olur elimdeki çamaşır makinesini çöpe mi atayım diye çıkışınca benden boyutları istedi verdim kurulumda uyum sorunu olabileceğini, detaylı bilgiyi kurulum yapacak servisten almam gerektiğini söyledi. Makineyi almadan önce bunu kesinleştirmem lazım başka bir yere kurmamız mümkün değil makine elimizde patlamasın.