slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Bu arada şu bilgiyi de ekleyeyim. Ben kurutma makinasına maksimum derecede ihtiyaç olmayan bir bölgede yaşıyorum ve açıkçası gecede gündüzde acilen lazım olur diye bir tane ısı pompasız, düz kondenserli Hoover marka bir kurutma makinası aldım. Sürekli kullanımda hiç efektif değil ve enerji tüketimi ciddi yüksek. Makina performansı oldukça iyi ve normal ayarda gayet iyi nem alıyor. Ancak kendi tercihim bu yönde iken "Şu makine iyidir, aman bu alınmalı" gibi bir tavsiyeyi en azından bu kategoride yapmam doğru olmayacağından herhangi bir görüş paylaşmadım. Sevgili
Pitbull kazan kaliteleri ve materyalleri, makina performansı konularında konuya daha hakim. Sayın
A
aeronics işin teknik detay kısmında yine kullanılan materyaller, dayanımları, kullanım ömürleri açısından çok daha fazla teknik bilgiye sahip. Kendilerini etiketledim. Ricamız kendilerinin konuyla ilgili detaylı yorumlarını paylaşmaları olacak. Bu arada satın alım gerçekleştiği için şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın diyor ve sözü üstatlara bırakıyorum.