Konu içeriğinde birçok bilgi mevcut olduğu için mesajınızı taşıdım. Sorunuzla ilgili şöyle bir cevabım mevcut;Merhabalar
Çamaşır ve kurutma makinesini ayrı almak yerine, ikisinin bir arada olduğu ürünleri tercih etmek, hem ekonomik açıdan hem yer açısından daha mantıklı olduğu kanaatine vardım. Öncelikle sizce bu ürünleri ayrı olarak mı almak daha mantıklı yoksa bir almak mı?
Vestel KCMI 98142 modeline rastladım. İnternette 18-20k arası bulunuyor. Fakat bu ürün hakkında yorumlara erişemedim. Bu ürün hakkında düşünceleriniz nelerdir? Çamaşır yıkayıp ardından kurutma işlemi ortalama olarak ne kadar sürer?
İlginiz ve destekleriniz için çok teşekkür ederim.
Yarıya düşen ömür, İki işlevin birbirine karışması (Önce yıkamadan kalan nemi kurut, sonra çamaşırı kurut) her melez cihaz gibi bence. Aynı fikirdeyiz. Yer kazancından başka hiçbir mantığı yok.
buna cevap vermiyom yoksa uzayacak olayBurada değil diye böyle bir yorum yazmanız üzücü.
Hocam bugün baktım ürün indirime girmiş tavsiye ediyorum memnunum ürün kaliteli fazla para vermenize gerek yokH Heredot64 hocam ben de aynisindan almayi dusunuyorum ne yaptiniz aldiniz mi memnunmuusnuz?
H Heredot64
Eklemedim çünkü hav filtresi 2 aşamadan oluşuyor ve kondenser tarafına şuana kadar toz kacmamış belki bu yüzden oraya filtre koymamışlarH Heredot64 peki hocam konsender önunde filtre var mi veya siz eklediniz mi?