Kurutma makinasi tavsiye

L Çevrimdışı

La1end

Yeni Üye
9 Eki 2019
43
41
Arkadaşlar kış geldi çamaşırlar peteklerin üzerinde geziyor kurutma makinasi alalım dedik ama hiçbir bilgim yok çok az araştırdım ısı pompalı öneriliyor ayrica bazi modellerde senelik servis bakımi varmis senelik bakımi olmayan ürünü nasıl bulabiliriz yada bilen varsa tavsiyelere açıgim 30 35 binlere çıkabilirim yada kullanip memnun olanlar varsa iyi olur

L Çevrimdışı

La1end

Yeni Üye
9 Eki 2019
43
41
Büyük ihtimal kondenserden bahsediyor da uzun bir süre temizlenmezse sorun olmaz yilda bir temizlik fazla olur

bu ürün nasil acaba kılavuzuna baktım kondenser kısmı açılıyor temizlik yapabilirsiniz diyor yalniz orda bur filtre den bahsetmemiş

Forumda birisi siemens ürünunden bahsetmiş filtresi var temizliyorum diye yalniz fiyat ve taksit uygun olduğu için hepsiburada da almam lazım oda il dışı göndermiyor bende samsung bakıyorum

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
183
23
Ben aldığım da hiç yorum yoktu 22 yorum gelmiş ve herkes memnun bende memnunum tek şikayetim sesli çalışması olur çamaşır dolabı gibi bir şey yaptıracaksanız kapaklı yapın sağına soluna taş yünü sıkıştırın kapakları kapatın sesi falan çıkmaz arkasından yada önünden hava alacak bir yeri olsun ama

L Çevrimdışı

La1end

Yeni Üye
9 Eki 2019
43
41
Ben aldığım da hiç yorum yoktu 22 yorum gelmiş ve herkes memnun bende memnunum tek şikayetim sesli çalışması olur çamaşır dolabı gibi bir şey yaptıracaksanız kapaklı yapın sağına soluna taş yünü sıkıştırın kapakları kapatın sesi falan çıkmaz arkasından yada önünden hava alacak bir yeri olsun ama
Açıkçası forumda da tavsiye edenleri gördüm ama marka seg olunca yanaşmadım vestelden uzak duruyorum vestel bile almazken seg bilemedim fiyat ucuz aslında ama ne kadar süre dayanır hemen bozulur mu

I Çevrimdışı

ilgazcirasi

Yeni Üye
19 Kas 2018
38
36
Siemens iq300 aldık 6 aydır memnunuz ancak uzun kullanım ne olur bilmiyorum, çok araştırdık, mağaza internet fiyatının altında söyleyince almıştık, Samsung çok yüksek söyledi, aklımızda LG Samsung veya Siemens vardı, Siemens tercih ettik, bakım olayı da her yıl gerek yok deniyor o meselede biraz bilgi karmaşası var

L Çevrimdışı

La1end

Yeni Üye
9 Eki 2019
43
41
Samsungu videolardan inceledim alt kısımda filtre yok kapağı açıp fırça ile temizleniyormuş siemense bakıyorum kayseriye gelmiyor geleni buldum 3 bin lira kadar pahalı riske atmayip siemens alip geçeyim diyorum

F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
548
42
Benim de aklımda Altus Al km 1160 modeli var. Yanlış değilsem Grundig gpdh 11854 modeli ile teknik olarak birebir aynı ürünler. Arada 4-5 bin liraya kadar fark olabiliyor. Yanlışsam düzeltin lütfen.

L Çevrimdışı

La1end

Yeni Üye
9 Eki 2019
43
41
Alt kapakta filtre varsa bence her sene bakıma gerek yok o filtre olmayinca üstten kacan tozlar kondensere gidiyormuş

bsh cihazlar ayni olduğu için ben profilo ucuz diye çamaşır ve buzdolabını profilo aldim birebir ayni mi bilemem ama siemenste evime gelecek ürünü buldum 33 bin lira profiloda 27 bin lira profilo alalim dedik ama bir kac sikayet gördüm kurutma zamanının uzadığına dair ayarladığımız zaman bitmiyor ayrica bittiğinde durmuyor siz kapatmazsaniz devam ediyor gibi

Siemenste böyle bir durum mevcut mudur?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,796
Samsung DV90DG6845LBAH modelini yeni aldım henüz kurulum yaptırmadığım için ilerleyen dönem tecrübelerimi aktarırım.

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
183
23
Samsung DV90DG6845LBAH modelini yeni aldım henüz kurulum yaptırmadığım için ilerleyen dönem tecrübelerimi aktarırım.
Sesini merak ediyorum telefonla bos ve dolu şekilde db ölçümü yapar mısınız benim seg de katalog da 65db çok rahat 70 75db ses çıkarıyor ve bass li bir ses rahatsız edici bir ses

L Çevrimdışı

La1end

Yeni Üye
9 Eki 2019
43
41
Sirf alt kısımda filtre var diye tercihimi siemensten yana kullandim WQ51G200TR iq300 model 33300 e geldi henuz kurulmadi umarim sorunsuz kullanırız

Geri
Üst Alt