Yani 1ooo dolarlık makina 0.6 amerikan asgari ücreti.abd fiyatları 800-1000$![]()
Burada bu makina kalitesinde bi şeyi 15 bine kim verir acep?
Yani 1ooo dolarlık makina 0.6 amerikan asgari ücreti.abd fiyatları 800-1000$![]()
bu neyAbi sende al bundan bi tane, kurtul el makinasından.
![]()
Sanayi tipi olabilirYaf ağbiler bi şey soracam; yaanisi makaramızı kukarımızı yapıyoz da, maytag deyince merak edip girdim sitelerine. Heriflerin ç.makinaları için garip bi ölçü sistemi var. Örneğin 5 kübik feet diyor makina için. 180lt demek. Heralde bu makinanın kendi hacmi değil, tambur hacmi (Mİ?)
Eğer tambur hacmi ise bu değer, biz burada bi iki markanın iki üç niş modeli haricinde, maytagdaki 180'in yanında düdük kadar kalan 80küsür litrelik tamburlara neden mahkum kalıyoruz??? Ki 1ooo dolar heriflerin en pahalı makinaları (amerikada tabi).
Ya da 180lt tambur saçmalık mı? İkinci ya da; ben mi yanlış biliyorum yoksa, o 180lt değeri tambur hacmi değil mi?
Neyse, sonuçta amerikadan maytag getiremeyeceğime göre, boş verin.
Abicim bildiğin Maytag çamaşır makinasının benzinli motorubu ney![]()
Yok abi bildiğin ev tipi çamaşır makinası.Sanayi tipi olabilir![]()
yurtdışı için bile fiyatı pahalı geldi.Yok abi bildiğin ev tipi çamaşır makinası.
Tabi heriflerin evleri de çamaşır makinaları ile oranlı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hımm, düşünsene o yıllar elbiseleri ,o yıldaki bir kadın elbisesinden bu yılda belki 4 tane çıkarYok abi bildiğin ev tipi çamaşır makinası.
Tabi heriflerin evleri de çamaşır makinaları ile oranlı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.