Bu tür bir şey (köpek savar var
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Onlar çok mu ses çıkartıyor? Yani çat çat ses çıkartması lazım ama dediğiniz gibi korkutucu mu?Hocam bence elektroşok cihazı alın onun sesi herkese geri vites yaptırır Kuru sıkı geri vites yaptırmazsa daha sinirli ve öfkeli köpeklerle bir aşk başlayabilir
Arabayla gitmek lazım. O kadar mama taşınmaz çünkü. Onlarca köpek var.Onlara para vereceğinize, bir kutu mama al yada kuru mama. Herzaman gittiğiniz güzergahtaki köpeklere ver size saldırmazlar. Diğer yöntemler yaparsanız her sizi gorduklerinde kendilerini korumaya alırlar ve saldırırlar.
Marka model bilemem ama canlı gördüğümde şu sese gelecek köpeği geçtim delikanlı bulamazsınız. Çok işlevli ama iyisini almak lazım.Bu tür bir şey (Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.) almıştım. Bu aletlerin en babası, köpeğe "hoşt" demekle aynı işi yapıyor.
Sadece sesi biz duymadığımızdan farklı bir şeymiş gibi geliyor.
Senin aldığın dandiktir demeyin, bilinen en iyisiydi aldığım
- Evin bahçesinde, kulübesine bağlı bir köpeğe tutmuştum, halen oradan geçerken kokumu alır, kalkıp bana havlar.
- Köpeğini gezdiren arkadaşla sohbet ederken arkadaş köpeği bırakmış, köpek 20 metre kadar uzaklaşmıştı ona tuttum, koşarak yanımıza geldi.
- Hoşt deyince gidecek köpeğe tutunca köpek kaçıyor.
Yani ona güvenip köpekle muhatap olmam.
Onlar çok mu ses çıkartıyor? Yani çat çat ses çıkartması lazım ama dediğiniz gibi korkutucu mu?
Marka model bilemem ama canlı gördüğümde şu sese gelecek köpeği geçtim delikanlı bulamazsınız. Çok işlevli ama iyisini almak lazım.
Şarjlı şarjsız modeller vardır (çok küçükken bir fuarda 9V pil ile çalışanı görmüştüm) ama ciddi ürkütücü ses çıkarıyor, tadına bakmak isteyen olacağını sanmam"Şarzlı" bir şeyi almak da ne bileyim
Dediğin gibi düzgününü bulmak lazım.
Şarjlı olsa alırız da bu şarjlı değil ki. ŞarzlıŞarjlı şarjsız modeller vardır (çok küçükken bir fuarda 9V pil ile çalışanı görmüştüm) ama ciddi ürkütücü ses çıkarıyor, tadına bakmak isteyen olacağını sanmam