Kumtel indüksiyon ocak monofaze olarak kullanılabilir mi

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
250
23
Merhabalar dogalgaz ocak baya çürüdü indüksiyon ocaklar aşırı hoşuma gidiyor çok sık duruyor temizliği de çok kolay ama ev monofaze arkadada bir tane priz var kullanabilir miyim acaba kullanan var mı

1000250505.jpg
1000250947.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,426
Motor olsa halledilir ama trifaze indüksiyon ocağın monofaze olarak çalıştığını sanmıyorum.
Bu ocaklar 8-21kw arasında güç çeker tek fazda bu gücu çekemezsin sigorta atar.

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
250
23
Motor olsa halledilir ama trifaze indüksiyon ocağın monofaze olarak çalıştığını sanmıyorum.
7kw yazıyor muhtemelen 4 ocak tam güç de 7kw çekiyor 4 ocak tam güç de kullanmayız biz de kullanmıyoruz da zaten

Yapay zeka ya sordum 4 göz maksimum da çalışırsa 7200watt çeker diyor monofaze trifaze değil diyor ama prizin içindeki kabloların kesiti ne kurtarır mı acaba

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

andac9

Yeni Üye
25 Şub 2026
4
56
Ürün 220v monofaze

Screenshot_20260225_224051_Samsung-Internet.jpg
Öncelikle Hayırlı olsun. Servis geldiğinde size bu konuda bilgi vermesi gerekirdi. Cihaz muhtemelen monofaze çalışıyor ki bu konuda size uyarı yapılmamış. Prizin içindeki kablo kesitin de ve topraklama hattında sorun yoksa sıkıntı olmaz. Zaten hattınız yükü kaldırmazsa sigorta attırır sizde mecburen elektrikçi çağırmak zorunda kalırsınız.

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
250
23
Öncelikle Hayırlı olsun. Servis geldiğinde size bu konuda bilgi vermesi gerekirdi. Cihaz muhtemelen monofaze çalışıyor ki bu konuda size uyarı yapılmamış. Prizin içindeki kablo kesitin de ve topraklama hattında sorun yoksa sıkıntı olmaz. Zaten hattınız yükü kaldırmazsa sigorta attırır sizde mecburen elektrikçi çağırmak zorunda kalırsınız.
Teşekkür ederim de daha almadım uygunsa alırım diyordum sanırım uygun
Ürün 220v monofaze

Screenshot_20260225_224051_Samsung-Internet.jpg
Bu tablo iyi oldu teşekkür ederim 2 göz aynı anda maksimum da kullanılsa bile çok sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum uyarırım evdekileri maksimum da kullanmazlar

Geri
Üst Alt