Adem abi yine güzel bir konuys değinmişsin , teşekkürler.
Yaklaşık 12 yıldır kredi kartı kullanıp ta hiç aidat ödemeyen biri olarak yazıyorum.
Önceleri bir şekilde aidatı geri alsam da son yönetmelik gereği tüm kartlarımı aidatsız karta çevirdim.
Yine e ticaret in bağımlısı, iş arkadaşları, aile yakınlarının satın almacısını olarak kartlarını yazayım ??
Yapı kredi eko > Aidatsız , tüm kampanyalardan faydalanılıyor , temassız özelliği var , taksit avantajı sıradan , bol bol wolrd puan veriyor.Puanlar heryerde geçerli.
Garanti bonus flexi , Aidatsız ,neredeyse tüm kampanyalardan faydalanılıyor ancak fiziksel karta 3 lira gibi kampanya başı ücret alıyor, sanal karttan tüm kampanyalardan ücretsiz faydalanıyor.Sanal karttan kazanılan puanlar bazem fiziksel karttan kullanılabiliyor.Doğuş grubu şirketleri n11 gibi sadece burada geçerli puan kampanyaları olabiliyor.Temassız özellik yok bunun için troy kart almanız gerekli onda da her kampanya geçerli olmuyor.Taksitler sıradan, puan lar heryerde geçerli . Kampanya kapsamı geniştir, en son getir de bile geçerli puan kampanyası yaptılar.Banka kartı paracard ında epey avantajı var.
Akbank Axess free , aidatsız , bol bol chip para veriyor ,tüm kampanyalardan faydalanılıyor.temassız özelliği geldi, ancak chip paraların kullandığı yerler çok kısıtlı.Taksitler sıradan.
Teb Bonus kart , ben eskicepteteb üyesiyim bu anlamda aidat ödemiyorun ancak kampanya yönüyle özellikle son 1,5 senedir güzel kampanyalar yaptılar.Puanlar her ne kadar bonus olsada geçerli yerler kısıtlı.Taksit sıradan.
enpara kredi kartı, Aidatsız ,puan kazanımı yok ancak neredeyse tüm sektörlerde sonradan ücretsiz taksitlendirme var.Eksisi kadar popüler olmasa da tüm işlemlerin ücretsiz ve şeffaf olması ayrıcalık.
sorusu olanlara yardımcı olabilirim.