Koselerden Sızan Işık icin tavsiye

Çerkezoğlu

Aktif Üye
Puan 63
Çözümler 0
Çerkezoğlu
Arkadaslar tvmde köselerden ciddi isik sizmasi mevcuttu hatta bi kosede ciddi bosluk mevcuttu ne yaparim die dusunurken kasanin vidalarini sıkmak geldi aklima hepsini sıkıca sıkdım ısık sizmasi yuzde 80 oraninda azaldı benzer problem yasayan arkadaslara tavsiyemdimdir
Not:Asırı sıkıp dis atlatmayin hissederek sıkın

bi kaç kişi de bulutlanma hakkında şöyle bilgi vermişti, çift taraflı bantı ekrana yapıştırıp, gölge nerede ise yapışkanı çekerek panel cell ni panelden dışarı doğru alınmasını söylemişlerdi, denemiştim ve başarılı bulmuştum, o mesajı bulamadım ama araştırırsanız belki faydası olur

Günümüz ucuz üretimlerinin (Marka ayırmadım hepsinin ucuza kaçma yöntemlerinin sonucu) yan etkileri bunlar.

Bazen kasayı biraz köşelerden esnetmek bile çözüm olabiliyor olsa da kesinlikle hiç bir şekilde bu yöntemlerin hiç birisini bu güne kadar ÖNERİ ad altında yazmadım, bundan sonra da yazmaya niyetim yok :kiskis

bi kaç kişi de bulutlanma hakkında şöyle bilgi vermişti, çift taraflı bantı ekrana yapıştırıp, gölge nerede ise yapışkanı çekerek panel cell ni panelden dışarı doğru alınmasını söylemişlerdi, denemiştim ve başarılı bulmuştum, o mesajı bulamadım ama araştırırsanız belki faydası olur
Bende okumuştum. Donanım haberdeydi. Bu tip panellere yeni çözüm bulunması lazım aslında... Yine plazma diyorum ben.. Keşke üretimleri dahada geliştirilip devam etseydi..

Bant iz bırakıyor.. En etkili yöntem.?Tecrübeyle sabittir :ok

5168Lj4f-6L._SX425_.jpg

Geri
Üst Alt