Koselerden Sızan Işık icin tavsiye

Ç Çevrimdışı

Çerkezoğlu 

Aktif Üye
12 Nis 2019
377
35
Arkadaslar tvmde köselerden ciddi isik sizmasi mevcuttu hatta bi kosede ciddi bosluk mevcuttu ne yaparim die dusunurken kasanin vidalarini sıkmak geldi aklima hepsini sıkıca sıkdım ısık sizmasi yuzde 80 oraninda azaldı benzer problem yasayan arkadaslara tavsiyemdimdir
Not:Asırı sıkıp dis atlatmayin hissederek sıkın

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
bi kaç kişi de bulutlanma hakkında şöyle bilgi vermişti, çift taraflı bantı ekrana yapıştırıp, gölge nerede ise yapışkanı çekerek panel cell ni panelden dışarı doğru alınmasını söylemişlerdi, denemiştim ve başarılı bulmuştum, o mesajı bulamadım ama araştırırsanız belki faydası olur

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Günümüz ucuz üretimlerinin (Marka ayırmadım hepsinin ucuza kaçma yöntemlerinin sonucu) yan etkileri bunlar.

Bazen kasayı biraz köşelerden esnetmek bile çözüm olabiliyor olsa da kesinlikle hiç bir şekilde bu yöntemlerin hiç birisini bu güne kadar ÖNERİ ad altında yazmadım, bundan sonra da yazmaya niyetim yok :kiskis

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
bi kaç kişi de bulutlanma hakkında şöyle bilgi vermişti, çift taraflı bantı ekrana yapıştırıp, gölge nerede ise yapışkanı çekerek panel cell ni panelden dışarı doğru alınmasını söylemişlerdi, denemiştim ve başarılı bulmuştum, o mesajı bulamadım ama araştırırsanız belki faydası olur
Bende okumuştum. Donanım haberdeydi. Bu tip panellere yeni çözüm bulunması lazım aslında... Yine plazma diyorum ben.. Keşke üretimleri dahada geliştirilip devam etseydi..

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Bant iz bırakıyor.. En etkili yöntem.?Tecrübeyle sabittir :ok

5168Lj4f-6L._SX425_.jpg

Geri
Üst Alt