Link nerede hangi cihazYükleyemezsin onda xd flash desteği yok verdiğim linkteki cihazla anca yüklersin
Link nerede hangi cihazYükleyemezsin onda xd flash desteği yok verdiğim linkteki cihazla anca yüklersin
4000 tl civarıLink nerede hangi cihaz
Teşekkür ederim4000 tl civarı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
80 TL'lik cihaz için değmez iyi bir cihaz almak mantıklı4000 tl civarı
Mediastar 2727 al 250 TL fiyatı var keyfine bakTeşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
80 TL'lik cihaz için değmez iyi bir cihaz almak mantıklı
Elimde bu cihaz var
Tamam teşekkür ederimMediastar 2727 al 250 TL fiyatı var keyfine bak
Bende yok maalesefbu cihazın usb moda çevrilmiş yazılımını verecek ustalar varmıdır? matrix S4.bin olarak
Ben bunu normal cihaza nasıl yüklerimmatrix s4 dönüşüm var ama rs232 ile atamazsın prof yükleyenle irtibata geçmen lazım yada yazıcıyı kendin alıp yukllucen yazılım verdim dump tur
Ben bunu normal cihaza nasıl yüklerim
bu cihazın usb moda çevrilmiş yazılımını verecek ustalar varmıdır? matrix S4.bin olarak
Mevcutta öyle bir yazılım versiyonu bulunmamaktadır. Söz konusu yazılımı yazıcı cihazı bulunan bir teknik noktada yazdırmanız gerekir.Bende yok maalesef
İstanbul da varmı böyle bir nokta bildiğiniz acabaMevcutta öyle bir yazılım versiyonu bulunmamaktadır. Söz konusu yazılımı yazıcı cihazı bulunan bir teknik noktada yazdırmanız gerekir.
Konu aktif olarak kalsın. Ustalarımızdan yönlendirme rica edelim. Bildikleri bir nokta varsa paylaşacaklardır.İstanbul da varmı böyle bir nokta bildiğiniz acaba
Teşekkür ederimKonu aktif olarak kalsın. Ustalarımızdan yönlendirme rica edelim. Bildikleri bir nokta varsa paylaşacaklardır.