Arkadaşlarımı etiketledim ,online olduklarında bir şeyler karalayabilirler muhtemelen sevgili seben11
Dump olarak ta yükleyebilirim
Teşekkür ederimArkadaşlarımı etiketledim ,online olduklarında bir şeyler karalayabilirler muhtemelen sevgili seben11
İki uzmanı etiketledim ,hatta tabiri caiz ise "bilirkişi" ikisi de, ama bu konu pek ilgilerini çekmedi sanırım ,titan veya icone olsaydı kesin bir cevap yazarlardı (biri titancı ,diğeri icone'ci ya )bu cihaz hakkında bilgi veren yok herhalde
Sıkıntı yok hocam sizin iyi niyetinizi biliyorumİki uzmanı etiketledim ,hatta tabiri caiz ise "bilirkişi" ikisi de, ama bu konu pek ilgilerini çekmedi sanırım ,titan veya icone olsaydı kesin bir cevap yazarlardı (biri titancı ,diğeri icone'ci ya )
Teşekkür ederim sevgili seben11 ?Sıkıntı yok hocam sizin iyi niyetinizi biliyorum
Teşekkür ederim ch341 ile yükleyeceğimmatrix s4 dönüşüm var ama rs232 ile atamazsın prof yükleyenle irtibata geçmen lazım yada yazıcıyı kendin alıp yukllucen yazılım verdim dump tur
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yükleyemezsin onda xd flash desteği yok verdiğim linkteki cihazla anca yüklersinTeşekkür ederim ch341 ile yükleyeceğim