Koogeek Akıllı Priz - Yardım

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422
Konu network olduğu için buraya açtım, yanlış ise düzeltiniz lütfen.

Aliexpress'ten aldığım akıllı prizi bir türlü olması gerektiği gibi çalıştıramadım, kurulum yaptıktan sonra 10-15 dakika içinde ağdan düşmemesine rağmen yerel olarak bağlantı kesilip yeniden başlatılana kadar daha da çalışmıyor.

İşin ilginci routerı aradan çıkarıp direkt olarak modemin yayınladığı Wi-Fi'ya bağlayınca sorunsuz çalışıyor.
Bu yüzden sorunu routerde arıyorum ama bulamadığım için yardım bekliyorum sizden. :kıskıs:

Kullandığım router: TP-Link Archer C20i, modem: TP-Link TD-W9970

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun.
Ben bu tür ürünleri hiç kullanmadım ancak modem veya router'ınızın güvenlik ayarlarına bakın.
Ürünün herhangi bir ayarı varsa ona bakın.
Güvenlik veya güç yönetimi gibi nedenden ötürü ağ bağlantısını kesiyor olabilir.

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422
Cvp: Koogeek Akıllı Priz - Yardım

Umut Barış' Alıntı:
Ben bu tür ürünleri hiç kullanmadım ancak modem veya router'ınızın güvenlik ayarlarına bakın.
Güvenlik veya güç yönetimi gibi nedenden ötürü ağ bağlantısını kesiyor olabilir.

Pek kullanamadım ama teşekkür ederim. :barbar:
Denedim, güvenlik sekmesindeki tüm seçenekleri kapatmama rağmen sonuç aynı.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
unreleased' Alıntı:
Umut Barış' Alıntı:

Bu prizin tam modeli nedir? Apple homekit uyumlu diye bir tane buldum ama? :help:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Burak kardeşim wp de yazdığım üzere ben network işleriyle uğraşırken ikinci dünya savaşı vardı o derece yani :jeo:

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422

Umut Barış' Alıntı:
unreleased' Alıntı:

Bu prizin tam modeli nedir? Apple homekit uyumlu diye bir tane buldum ama? :help:

Koogeek P1EU :barbar:

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422

Ado' Alıntı:
Burak kardeşim wp de yazdığım üzere ben network işleriyle uğraşırken ikinci dünya savaşı vardı o derece yani :jeo:

Canın sağ olsun abi, n'apalım. :kıskıs:

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422

Umut Barış' Alıntı:
unreleased' Alıntı:
Koogeek P1EU :barbar:

Uygulamasındaki ayarlara bak. Otomatik kapatma gibi birşey /uyku modu gibi birşey olabilir.
Cihaz elimde olsa çözerim de. :sırıtma:

Herhangi bir ayar yok ki, plug&play mantığında yapılmış bir cihaz aslında ama ben de öyle olmadı. :jeo:

Gerçi Amazon yorumlarında da YouTube videolarında da benle aynı sorunu yaşayan kişiler var, ne yapmalı bilmiyorum. :alala:

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
unreleased' Alıntı:
Umut Barış' Alıntı:
Uygulamasındaki ayarlara bak. Otomatik kapatma gibi birşey /uyku modu gibi birşey olabilir.
Cihaz elimde olsa çözerim de. :sırıtma:

Herhangi bir ayar yok ki, plug&play mantığında yapılmış bir cihaz aslında ama ben de öyle olmadı. :jeo:

Gerçi Amazon yorumlarında da YouTube videolarında da benle aynı sorunu yaşayan kişiler var, ne yapmalı bilmiyorum. :alala:

Ben ürünün kullanım kılavuzunu indirdim, biraz inceledim dilim döndüğünce sadece AC modu ile ilgili birşeyler demişler.
5 GHz de çalışmıyorsa 5 GHz modundan çıkarın diye. Ama bunu Router, Modem tarafı için demiş sanırım.
İngilizce'yi de unuttum zamanla.

Telefona uygulama kurup yönetiyorsunuz gördüğüm kadarıyla cihazı, o uygulamada hiç ayar yok mu?
Ben mi yanlış ürüne baktım acaba? :alala:

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422

Umut Barış' Alıntı:
unreleased' Alıntı:

Ben ürünün kullanım kılavuzunu indirdim, biraz inceledim dilim döndüğünce sadece AC modu ile ilgili birşeyler demişler.
5 GHz de çalışmıyorsa 5 GHz modundan çıkarın diye. Ama bunu Router, Modem tarafı için demiş sanırım.

Telefona uygulama kurup yönetiyorsunuz gördüğüm kadarıyla cihazı, o uygulamada hiç ayar yok mu?

Onu da denedim, routerın 5GHz bandını kapattım ama yine aynı.

Uygulamada zamanlayıcı, saat, Alexa konfigürasyonu gibi basit ayarlar var.

Modemin kendi Wi-Fi sinyaline bağladığımda sorunsuz çalıştığı için ben sorunu routerda arıyorum. :barbar:

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
unreleased' Alıntı:
Umut Barış' Alıntı:

Onu da denedim, routerın 5GHz bandını kapattım ama yine aynı.

Uygulamada zamanlayıcı, saat, Alexa konfigürasyonu gibi basit ayarlar var.

Modemin kendi Wi-Fi sinyaline bağladığımda sorunsuz çalıştığı için ben sorunu routerda arıyorum. :barbar:

Cihazın birden fazla sürümü var sanırım. Alexa için, Google için.
TP Link'de sağolsun SSS bölümünü İngilizce yapmış.
İyice kurcalayın. Büyük ihtimal bir filtre veya parametre onun öyle davranmasına neden oluyordur. :barbar:

Geri
Üst Alt