Komedi film tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibrahimykr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cinayet süsü

Selamlar
Geldiğimiz durumu toplum olarak ne halde olduğumuzu izlerken kahkahalar arttırarak izleten bir film "tanrılar çıldırmış olmalı 1" tavsiyedir.
Sevgiler

"Kaçma birader" ve yine Emrah Kaman'ın oynadığı "deli aşk". Biraz basit gibi dursalar da, beklediğimden iyilerdi.

Neden yerli komedi filmlerinden uzak durmalıyız. (Pardon gibi büyük ustaların yaptığı yapımlar hariç) Buyrun 5 dakikalık bir video var. İzlemeyen çok şey kaçırır

Little Miss Sunshine çok komikti ya. İnsanın içini ısıtan bir film. Baştan aşağı komik şeyler izlemeyi sevmeyen biri olarak bu filme tutulmuştum bayağı. Dizi olarak da Fleabag'i öneririm.

komedi menemen gibidir. birinin çok sevdiğinden diğeri nefret edebilir. kişi, kendi zevklerini bilmeli, önce kendini tanımalı, sonra hoşlanacağı tarzı bulmalı. ee, biz ülkemizde onu yapmıyoruz ki ya, derseniz, haklısınız. o zaman ne çıkarsa bahtınıza. ben şahsen absürd komedinin hastasıyım. ver bana mel brooks filmlerini, kendimden geçeyim. veya zaz üçlüsünün filmlerini. onur ünlü-burak aksak ikilisi de idare eder.

son söz: Monty Python

A Haber bülteninden çok güldüreni görmedim :)

Evde Tatlım Evde Tek Başına çok komik bir film filmin tüm bölümlerini izledim eğlence amaçlı izleyebilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
Tanrılar çıldırmış olmalı serisi....

Geri
Üst Alt