Benim de benzer deneyimim oldu.Aylardır devlet hastanesine gittim. Yok alerji vs var dediler aylarca boşuna ilaç kullandım. Tapdi Buca tıp merkezinde KBB bölümünde RAHŞAN hanım nazal endoskop ile (burundan kamera ile) bakıp sorunu çözdü. İşinde çok iyi olduğunu söyleyebilirim.
Ameliyat oldunuz mu? Bende aynı şekilde eğrilik ve et olduğu söylendi. Ameliyatın basit bir şey olduğunu düşünüyorum. Yüzde kesi vs iz olmaz herhalde.Benim de benzer deneyimim oldu.
Kamera ile bakıldığında polip olduğunu öğrendim.
Eğitim araştırma hastanesine gitmiştim.
Ama ameliyat konusunu araştırmadan olmak istememiştim.
Hem içeride eğrilik var hem de polip.
Olmadım. 2 yıl sonra pandemi ortaya çıktı öyle kaldı zaten.Ameliyat oldunuz mu? Bende aynı şekilde eğrilik ve et olduğu söylendi. Ameliyatın basit bir şey olduğunu düşünüyorum. Yüzde kesi vs iz olmaz herhalde.
Çok çok iyi bir doktor bulmadığınız sürece devlet hastanesinde kesinlikle ameliyat olmayın. Kardeşiminde de burnunda et vardı. Devlet hastanesinde ameliyat oldu. 1 hafta burnu sargılı gezdi. Ne yemek yiyebildi ne nefes alabildi. Üstelik sargı çıktıktan sonra burnunun içi yara oldu. Daha sonra özel hastaneye gittik. Doktor aynen şunu dedi. " Seni ameliyat falan etmemişler. Kesmişler aynı yeri dikmişler çıkarmışlar".Ameliyat oldunuz mu? Bende aynı şekilde eğrilik ve et olduğu söylendi. Ameliyatın basit bir şey olduğunu düşünüyorum. Yüzde kesi vs iz olmaz herhalde.
Eğitim araştırma hastanesine gidecektim.
Çok çok iyi bir doktor bulmadığınız sürece devlet hastanesinde kesinlikle ameliyat olmayın. Kardeşiminde de burnunda et vardı. Devlet hastanesinde ameliyat oldu. 1 hafta burnu sargılı gezdi. Ne yemek yiyebildi ne nefes alabildi. Üstelik sargı çıktıktan sonra burnunun içi yara oldu. Daha sonra özel hastaneye gittik. Doktor aynen şunu dedi. " Seni ameliyat falan etmemişler. Kesmişler aynı yeri dikmişler çıkarmışlar".
Bu gayet normal (!) bir durum... Ülkemizde, iyi doktorların devlet hastanelerinde bulunma olasılığı düşüktür, devlet hastanesi olmayanlarda da, kötü doktorun barınması imkansızdır... Maalesef.
Çok çok iyi bir doktor bulmadığınız sürece devlet hastanesinde kesinlikle ameliyat olmayın. Kardeşiminde de burnunda et vardı. Devlet hastanesinde ameliyat oldu. 1 hafta burnu sargılı gezdi. Ne yemek yiyebildi ne nefes alabildi. Üstelik sargı çıktıktan sonra burnunun içi yara oldu. Daha sonra özel hastaneye gittik. Doktor aynen şunu dedi. " Seni ameliyat falan etmemişler. Kesmişler aynı yeri dikmişler çıkarmışlar".