Klimamın gaz kaçağını bulamıyorlar.

N Çevrimdışı

N İlimli

Yeni Üye
4 Kas 2016
1
Sayın arkadaşlar, garantisi bitmiş arçelik 12062 model klimamız ısıtmıyor yazında soğutmadığından klimaya iki defa gaz basılmıştı. İşten anlamadığımız için 300 tl paramız gitti. Forumlara göz gezdirdiğimde arçelik klimalarda lg ve samsung klimalarda dış yüzey aleminyum olduğundan kaçak riski yüksek olduğu yazılmış. Bu forumda bir çok forumda önerilen klimalarda kesin bir dille önerilmediği için bende sorunumu bu foruma yazmayı uygun buldum. Arkadaşlar ben bu klimada nasıl bir yol izlemeliyim yardımlarınıza ihtiyacım var. Klimamızda kaçak yapan yeri bulup bulmadıklarını hatırlamıyorum. Bize söylenen genleşmeden dolayı kaçak yapması normal. 2-3 senede bir gaz verilmeli dediler. Klima 4 yaşında buna karşılık arabamız 9 yaşında daha bir kez klimada sorun yaşamadık. Okuduğumdan ve gördüğümden aklımda kalan arabalarda daha çok sorun yaşanması gerekirken bizde tam tersi oldu.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,796
Cvp: Klimamın gaz kaçağını bulamıyorlar.

Argo Yazmayayim Diyorum
Milletizi Kandirdiklarini Gorunce Dayanamiyorum

Hasttirlan Diyeceksin O Adama
Basacak Sistemi Azotu Kacagi Bulacak
Illaki Biyerden Sizdiriyordur

Klimalarda Kullanilan Bakirinda
Kalitelisi Oldugu Gibi Aluminyumdada
Yuksek Kaliteli Aluminyum Kullanilsa
Hicbir Sikinti Cikmaz

Kullanmadiklarini Bildigimiz icin
Bakir Kondenser Olan Cihazlara Tavsiye Ediyoruz Zaten

Hangi Sehirde Oturuyorsunuz

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941
Cvp: Klimamın gaz kaçağını bulamıyorlar.

N İlimli' Alıntı:
Sayın arkadaşlar, garantisi bitmiş arçelik 12062 model klimamız ısıtmıyor yazında soğutmadığından klimaya iki defa gaz basılmıştı. İşten anlamadığımız için 300 tl paramız gitti. Forumlara göz gezdirdiğimde arçelik klimalarda lg ve samsung klimalarda dış yüzey aleminyum olduğundan kaçak riski yüksek olduğu yazılmış. Bu forumda bir çok forumda önerilen klimalarda kesin bir dille  önerilmediği  için bende sorunumu bu foruma yazmayı uygun buldum. Arkadaşlar ben bu klimada nasıl bir yol izlemeliyim yardımlarınıza ihtiyacım var. Klimamızda kaçak yapan yeri bulup bulmadıklarını hatırlamıyorum. Bize söylenen genleşmeden dolayı kaçak yapması normal. 2-3 senede bir gaz verilmeli dediler. Klima 4 yaşında buna karşılık arabamız 9 yaşında daha bir kez klimada sorun yaşamadık. Okuduğumdan ve gördüğümden aklımda kalan arabalarda daha çok sorun yaşanması gerekirken bizde tam tersi oldu.

n ilimli kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin.öncelikle geçmiş olsun diyelim.bedavadan hem sıkıntı hemde paranız gitmiş durumda.beceriksiz servisler yüzünden bu haldesiniz malesef.işi bilen adam gibi bir usta bu işi çoktan çözerdi.2-3 senede bir gaz verilmeli diyen birisini söylenecek en ağır lafları siz söyleyin zor tutuyoruym kendimi.bu kadar aptallık,bilgisizlik,rezillik .....olurmu arkadaş.bu ne cehalet eseri.bu adamı çalıştıran kurumada ne diyelim gene siz deyin gitsin.

işin özü kaçağı bulmaları gerekiyor.kaçak ara tesisatda ise yani borularda ise o iş kolay.burdaki nacizane tavsiyem siz bu klimayı gerçekten kullanmak istiyorsanız kendiniz bakır boru alın.servisten yada bayiden boru çapını öğrenin ona göre dışarıdan kendiniz temin edersiniz çok rahat bir şekilde.servistede vardır belki diyeceğim arçelikte bakırın adı pek geçmediği için birşey söyleyemiyorum.yani bir kere alın birdaha başınız ağrımasın .aliminyumla bu iş yürümez.görünen köyde klavuz istemez.

bu durumda servisi zengin etmekten başka birşey yapmaz çektiğiniz sıkıntıda cabası olur.kaçak ara tesisatda değilde diğer borularda ise işte ozaman işiniz yaş direk elden çıkarın.çünki aliminyumun tamiri kaynağı vs dip tudmuyor.lastiksiz dona benziyor sürekli düşer aşağıya.yani sürekli bu işi tekrarlar.o yüzden önce kaçağı adam gibi tespit sonrasında ara tesisatda ise sorun bakır ile değişimi şayet ara tesisatda değilse klimanın değişimi sizin için hayırlı olanı olacaktır kardeşim.

Geri
Üst Alt