Cvp: KLİMAM ISITMIYOR-İYİ ISITMIYOR Diyorsanız Okuyunuz.
ruzgar' Alıntı:9köy' Alıntı:ruzgar' Alıntı:hocam zaten evin derecesi 21-22 lerde diyorsunuz ben üşürümde dünya sağlık teşkilatının deklare ettiği sıcaklık bu dereceler. ve genel olarak yazılarımızın içinde zaten var bu durumlar.
kendi adıma konuşmuş olayım. şimdi @ Ado arkadaş ne çalışma yapacak bilemem :yuh:
Hocam onu bunu bilmem ben dünya sağlık örgütü başkanı bizim evde ikamet ediyor..) 25 in altına almaz asla hatta sürekli 27 ayarlıyor..Ben 26-24 yapıyorum.Evde de bebek olunca bir de hissedilen sıcaklık mevzu var..Nem var..21 de hakikaten soğuk oluyor..
hocam kendinize göre ayarlayacaksın ortayı bulacaksınız mutlaka. =) ben sizin zaten 21 derece oluyor ne gerek var çalıştırmaya demenizden üşümüyoruz manası çıkartarak dediğinize göre yazdım.
bu derecelerde ben yine kapatmıyorum tercihim bu şekilde. ama bir çok kişide gerekmiyor diyor onlarıda dikkate alıyoruz kapatmak istiyorsa üşümüyorsa gerek yok çalışmasına. ama ev 10-15 derece arası seyrediyorsa klima çalılşmazken buradada aç kapa yapmanın manası yok.