Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Ben ancak bu kadar basitleştirebildim
Bundan daha basit anlatım yapılabileceğini sanmıyorum.
Eline saglik üstat.
Abi işi yokuşa sürmek isteyen teknisyenin en büyük çıkış kapısıdır gelişen teknoloji )))'''abi kışın yapıyoruz vakumu, yazın çok yoğun olduğumuz için yetiştiremiyoruz işleri o yüzden yazın vakum yapmıyoruz, zaten vakumlu geliyor fabrikadan'''
bu cümleyi duydu benim kulaklarım.
yeni bir teknoloji çıkmışta bizim haberimiz yok, adamların kullandıkları bakır borular bile kendisinden vakumlu adem abi....
Vanaları kapatmayı unutma da hocam, klimayı nereden kapatırsan kapatBir konuyu merak ediyorum. Diyelim klima yer değişimi yapıcaz. Gazı geri topladık. Her şey tamam. Son olarak klimayı kumandadan kapatsak oluyor değil mi? Yada sigortadan mı kapatmak gerekiyor? Adem Helvacı
Makul ve mantıklıEkleme: Bu video bence ilgili forum veya konuya sabitlenmeli.
Abi işine gelmeyen insana hiç bir şeyi anlatamıyoruz ancak mücadelemize devam ediyoruzÇok basit sade anlatmışsın abi.Ağzına sağlık. Bunu vakum karşıtı elemanlara izletmek lazım.
Bir de insanları TEKNİSYEN VAKUMU dedikleri şeyin yalan olduğu konusunda da bilgilendirmek lazım.Eline sağlık üstad yine harika bir çalışma olmuş.Aslında bu videoyu kaydedip klima montajı için gelen ve çeşitli bahanelerle vakum yapmak istemeyen servislere göstermek lazım.