Klima Tavsiyesi - Kafa Karışıklığı

MK2026

Yasaklı Üye
Puan 0
Çözümler 0
MK2026
stanbulda 100M2 bir evimiz var. Klima alacağız ilk defa. Evden çalıştığım için artık klima şart oldu.
18.000 BTU klima düşünüyorum. Salonum + Salonumun içinde bir çalışma odası var. Salon 35m2 + çalışma odam 8m2 total 42m2 bir alan.

Yani totalde ısınma için tercih etmiyoruz bu klimayı aslında , yaz ayları için alacağız.
Günde ortalama 12 saat kullanırız muhtemelen.
Elektrik faturasında çok üzmeyecek, dağılımı iyi, sessiz ve iyi performansı olan klima arıyorum ama bulamadım...
Bütçem maximum 45.000 TL şuanda üzerine çıkamıyorum ne yazık ki.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Çıkmak üzere
Birde bu model var

LG PC18SQ Dualcool Plus A++ 18000 BTU

Wifili model olursa daha süper olur.

Salonumun genişliği az ancak uzunluğu fazla, ve klima borusu vs gözükmemesi için takacağım tek yer var salonun uzun koridorunun en sonu, camın hemen yanı, yan duvarada (yani balkona) dış üniteyi taktırıcam direkt balkon orası. Salon yapımı GPT tarif ettirdim, salon şeklimi görseldeki gibi düşünebilirsiniz ;

Karar vermek gerçekten çok zorluyor beni. Yada bunlar dışında sizi üzmez, az tüketiyor seside yok neredeyse dediğiniz yada şu aynı bütçe ile daha kaliteli bir seçim olur dediğiniz markalar var mı? Destek olabilirseniz sevinirim.

Adem Helvacı, Sota

Son düzenleme:
rotanın cihazlarını Çinli Midea üretmektedir cihazı beğendiyseniz listenize Midea markalı ürünleri ekleyin. Bende LG kullanıcısıyım inverter kademelerini beğeniyorum, wifi standart olarak gelmekte ses olayı biraz göreceli bana göre normal size göre yüksek olabilir LG tarafında yüksek fanda rüzgar ses duyarsanız ki normal bir durum.

bir şeyi ne kadar hızlı dönmeye zorlarsanız o kadar ses çıkarır :sirit

rotanın cihazlarını Çinli Midea üretmektedir cihazı beğendiyseniz listenize Midea markalı ürünleri ekleyin. Bende LG kullanıcısıyım inverter kademelerini beğeniyorum, wifi standart olarak gelmekte ses olayı biraz göreceli bana göre normal size göre yüksek olabilir LG tarafında yüksek fanda rüzgar ses duyarsanız ki normal bir durum.

bir şeyi ne kadar hızlı dönmeye zorlarsanız o kadar ses çıkarır :sirit

"bir şeyi ne kadar hızlı dönmeye zorlarsanız o kadar ses çıkarır"
Kesinlikle katılıyorum.

Benden hiç bir çıkarı olmayan bir arkadaşla görüştüm ( Bana bir şey satamaz, satmayada çalışmadı ) eski Midea yetkili servis çalışanı.
Açık açık bir çok markayı zaten Mideanın ürettiğini, ancak Rota markasının FASON üretim olmadığını Mideaya ait alt marka olduğunu ve tek Eurovent sertifikalı olduğunu, değerleri nettir ne ise o onu alırsınız dedi.

Rota tarafına bu sebepten biraz sıcağım gibi bilemedim..

Sizce benim kullanım senaryoma görseldeki gibi, salonun içinde ki diğer çalışma odamada serinlik sağlayabilir miyim?

"bir şeyi ne kadar hızlı dönmeye zorlarsanız o kadar ses çıkarır"
Kesinlikle katılıyorum.

Benden hiç bir çıkarı olmayan bir arkadaşla görüştüm ( Bana bir şey satamaz, satmayada çalışmadı ) eski Midea yetkili servis çalışanı.
Açık açık bir çok markayı zaten Mideanın ürettiğini, ancak Rota markasının FASON üretim olmadığını Mideaya ait alt marka olduğunu ve tek Eurovent sertifikalı olduğunu, değerleri nettir ne ise o onu alırsınız dedi.

Rota tarafına bu sebepten biraz sıcağım gibi bilemedim..

Sizce benim kullanım senaryoma görseldeki gibi, salonun içinde ki diğer çalışma odamada serinlik sağlayabilir miyim?
Midea ve fason üretimleri cihazlar genellikle sessizdir insanlar aaa bu makina sessiz der direk yapışır :kiskis Yahu cihazın ürettiği soğuk-sıcak ısıyı nasıl ortama iletecek.? fanla, fan devri- hava debisi düşük olursa iletim nasıl olur.?

Midea kalitesi tatminkardır gözün arkada kalmaz. Yanılmıyorsam 2015 aldığım Midea Mission yıllarca durmaksızın çalıştı geçen yaz anakart arıza verdi çıkma anakart ayarladım hala takır takır çalışmaya devam ediyor.

Geri
Üst Alt