E
emreoner23
Yeni Üye
- 17 Ocak 2022
- 9
- 36
Saygı değer abilerim kardeşim, aranıza Mersinden katılıyorum.
Evim mutfak salon bitişik 46 m2 buraya netteki çeşitli hesaplamaları yaparak
21 btu luk klimanın yeteceğini (yanılıyor olabilirim) düşünmekteyim ancak;
24 btu olsun, sağlam olsun, üzmesin, uzun ömürlü olsun, mümkün mertebe az yaksın istiyorum.
Adem Helvacı abi sağolsun bütün ülkeye midea yı tanıttı o zamanlar fırsatım olmadığı için alamadım,
şimdilerde de fiyatı mitsubishi ye yakın olduğu için düşünüyorum arada 3 bin tl var 14 bin tl olmuş midea 24 lük
zaten o serüven beni buraya kadar getirdi midea ve Adem abi.
m2=46
btu=24
müstakil ev güney/kuzey/batı cepheleri MERSİN
1.seçenek
2.seçenek hepsiburada.com/airfel-ltxn71u-24000-btu-duvar-tipi-inverter-klima-pm-evenpaair71u?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6814.dsa.elk.mda-hero&isFashion=true&ds_rl=1294343&gclid=EAIaIQobChMI5dDZ1Le49QIVXo1oCR1q8wC_EAAYASAAEgKEMfD_BwE&gclsrc=aw.ds 12bin --- standart liste fiyatı
3.seçenek
Aklımdakini en başa yazdım fakat r410 gaz çok tüketiyor r32 daha iyi vs diyorlar bir sürü eksik EER COP VE SEER SCOP değerleri kafa bayağı bir karıştı
çıkamadım işin içinden ve karmaşık bilgiden sonra burayı buldum hazır da Adem abi burada , abiler bir yol gösterin ne kadar erken o kadar iyi benim için bugün bile gidip alabilirim.
Saygılar, esenlikler...
Evim mutfak salon bitişik 46 m2 buraya netteki çeşitli hesaplamaları yaparak
21 btu luk klimanın yeteceğini (yanılıyor olabilirim) düşünmekteyim ancak;
24 btu olsun, sağlam olsun, üzmesin, uzun ömürlü olsun, mümkün mertebe az yaksın istiyorum.
Adem Helvacı abi sağolsun bütün ülkeye midea yı tanıttı o zamanlar fırsatım olmadığı için alamadım,
şimdilerde de fiyatı mitsubishi ye yakın olduğu için düşünüyorum arada 3 bin tl var 14 bin tl olmuş midea 24 lük
zaten o serüven beni buraya kadar getirdi midea ve Adem abi.
m2=46
btu=24
müstakil ev güney/kuzey/batı cepheleri MERSİN
1.seçenek
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
---18000 tl ye alabılıyorum2.seçenek hepsiburada.com/airfel-ltxn71u-24000-btu-duvar-tipi-inverter-klima-pm-evenpaair71u?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6814.dsa.elk.mda-hero&isFashion=true&ds_rl=1294343&gclid=EAIaIQobChMI5dDZ1Le49QIVXo1oCR1q8wC_EAAYASAAEgKEMfD_BwE&gclsrc=aw.ds 12bin --- standart liste fiyatı
3.seçenek
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
15 bin standart liste fiyatıAklımdakini en başa yazdım fakat r410 gaz çok tüketiyor r32 daha iyi vs diyorlar bir sürü eksik EER COP VE SEER SCOP değerleri kafa bayağı bir karıştı
çıkamadım işin içinden ve karmaşık bilgiden sonra burayı buldum hazır da Adem abi burada , abiler bir yol gösterin ne kadar erken o kadar iyi benim için bugün bile gidip alabilirim.
Saygılar, esenlikler...