KLİMA TAVSİYESİ EV KROKİSİ VAR

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,545
komple ev soğusun demiyorum hocam.salon hol oturma odası için 24but almıştım . hol ve oturma odasına serinlik gelir mi diye sordum.2 klima ile yatak çocuk odası dahil komple plan yaptık.sonra salon hol ve oturma odası ile tek klima idare edelim demiştim. anladığım kadarıyla 1-2 gün full çalıştırmam lazım . onuda yapacaktım ertesi gün açtım hanım çocuklar salon çok soğudu kapat dediler kapatmıştım :bilmiyom benim asıl sormak istediğim 5dk içinde 30dan 27e indi . ama 27den 25e 20dk da indi alt seviyelerde sürenin çok artması sebebi nedirdi. cevabınıza göre önce hava sonra duvar ve eşya sıralaması mı?
yorumlarda gördüm cam balkonda hepsini açın demiştiniz. benim balkon 17mt .dış kompresör havası dışarı çıksın diye ünite yanından 2 cam ,diğer oda kısımalrdan da 3 petek açtım. yeterli olurmu
lg uygulamasını indirdim anlık tüketim ne olmalı ?
25 dereceye ayarlayıp , fan hızı ortada kullanıyorum.
25 dereceyi yüksek fana alıp enaz 1 gün bekleyin arka odaların da serinlediğini hissedersiniz. Tüketim için net birşey söylemez doğru olmaz 24lük makina kapı açık şekilde içeri soğuktan sonra 600/700 bandında gezenir diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt