Teşekkürlerhayırlı olsun
Teşekkürlerhayırlı olsun
Epateknoloji den lg dualcool plus 12000 klima aldım. 2 gün sonra sıkıntısız teslim aldım. Fatura sorunu vb de olmadı. Ürün de 2026 üretimi geldi.galeribeyaz güvenli satıcıdır Epateknolojiden henüz alışverişim olmadı ama geridönüş puanları yüksek sorun çıkacağı sanmıyorum
İç dış bütün boruları bakır dimi? Bana geçen gün 37.000 fiyat verdiler aynı ürün için ve ucuz olanları alüminyum dediler, bana pek mantıklı gelmedi ama bu fiyat farkının sebebi de çok saçma. 35.000 bile dese o an alacaktım zaten.Epateknoloji den lg dualcool plus 12000 klima aldım. 2 gün sonra sıkıntısız teslim aldım. Fatura sorunu vb de olmadı. Ürün de 2026 üretimi geldi.
kurulumda vakumlamayı unutmaEpateknoloji den lg dualcool plus 12000 klima aldım. 2 gün sonra sıkıntısız teslim aldım. Fatura sorunu vb de olmadı. Ürün de 2026 üretimi geldi.
bakır boru.İç dış bütün boruları bakır dimi? Bana geçen gün 37.000 fiyat verdiler aynı ürün için ve ucuz olanları alüminyum dediler, bana pek mantıklı gelmedi ama bu fiyat farkının sebebi de çok saçma. 35.000 bile dese o an alacaktım zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde böyle çelişkili cevaplar var hepsiburada satıcı sorularında
![]()
Yerli, LG yeni seri çıkardı henüz ona bakamadımArkadaşlar Lg klima üretim yeri hakkında bilgisi olan var mı?
Yerli ise almayacağız.
Kore, Çin olabilir.
9.000 btu olanların hepsi mi yerli?Yerli, LG yeni seri çıkardı henüz ona bakamadım
Ne yazık ki.9.000 btu olanların hepsi mi yerli?
Öyle ise yandık.
Lg servisi kendisi gelmemiş. Gelen ekip taşeron çıktı. Vakumlama 5-6 dakika yapıldı. Biraz daha uzun yapmak gerekmez mi dediğimde değer -1 e geldi. Önemli olan süre değil değer deyince ısrar edemedim. Şimdilik sıkıntı görmedim ama aklımda da soru işareti kaldı açıkçası.kurulumda vakumlamayı unutma
Bakır boru geldi hocam. Ayrıca diğer markalar nasıldır bilmem ama Lg kurulum paketinde her şeyi düşünmüş. Taş toprak eve yayılmasın diye plastik zemin örtüsü, elektrik bandı vb dahil kurulum paketinden ihtiyaç duyulacak malzemeler çıkıyor. O açıdan güzel bir paket olmuş.İç dış bütün boruları bakır dimi? Bana geçen gün 37.000 fiyat verdiler aynı ürün için ve ucuz olanları alüminyum dediler, bana pek mantıklı gelmedi ama bu fiyat farkının sebebi de çok saçma. 35.000 bile dese o an alacaktım zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde böyle çelişkili cevaplar var hepsiburada satıcı sorularında
![]()
Yaz aylarında servislerin çoğu taşeron yardımcı çağırıyor. Bunun önüne bir türlü geçilmedi.Gelen ekip taşeron çıktı. Vakumlama 5-6 dakika yapıldı