Önemli Klima Tavsiye 2026

Midea Xtreme save klimanın kaira plus olan versiyonu çıkmış. Midea kasa ve midea ya göre 5 bin daha uygun fiyata geliyor. (Aslında Midea da bu fiyata satılmalı ama neyse) Klima arayışında olanlar baksınlar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Midea Xtreme save klimanın kaira plus olan versiyonu çıkmış. Midea kasa ve midea ya göre 5 bin daha uygun fiyata geliyor. (Aslında Midea da bu fiyata satılmalı ama neyse) Klima arayışında olanlar baksınlar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sota hocam bu ürüne ne diyorsunuz? Servis olarakta daikin bakıyormuş

Sota hocam bu ürüne ne diyorsunuz? Servis olarakta daikin bakıyormuş
28k wifi dahil midem üretimi daha ne olsun.
Servis konusunda da kafan rahat eder.

Midea M.H konusunda ciddi problemleri var telefona dahi bakılmadığını iddia eden forum,sitelerde mesajlar dolu
Temkinli olmakta fayda var.

Sota Pitbull Kairanin servisine Daikin mi bakıyor midea mi

Linkte Daikin servis denilmiş
LG de 30 bandında
Sota LG ve bu denk sayılır mı ciddi bir fark varmı
Geçen sene ile aynı hatta biraz daha fiyatlar aşağıda gibi sıcaklar geç geldiği için heralde

Sota Pitbull Kairanin servisine Daikin mi bakıyor midea mi

Linkte Daikin servis denilmiş
LG de 30 bandında
Sota LG ve bu denk sayılır mı ciddi bir fark varmı
Geçen sene ile aynı hatta biraz daha fiyatlar aşağıda gibi sıcaklar geç geldiği için heralde
Benim tercihim LG yana olur. Yıllardır aynı modeli geliştirerek devam ediyorlar kronik problemi yok gibi birbirine denk cihazlar yedek parça anlamında LG-Arçelik-Beko aynı cihazlar olduğu için ilerleyen yıllarda elin daha olur.
Daikin servisi bakıyor

28k wifi dahil midem üretimi daha ne olsun.
Servis konusunda da kafan rahat eder.

Midea M.H konusunda ciddi problemleri var telefona dahi bakılmadığını iddia eden forum,sitelerde mesajlar dolu
Temkinli olmakta fayda var.
Hocam bende 9-12 bandında bir klima alacağım en kısa zamanda. Midea All Easy Pro düşünüyorum sadece temizliği kolay olur diye. Daha önce Midea ile ilgili başka şikayetlerde vardı ama fanın çıkarılabilir olması bir tek bu modelde var sanırsam.

Hocam bende 9-12 bandında bir klima alacağım en kısa zamanda. Midea All Easy Pro düşünüyorum sadece temizliği kolay olur diye. Daha önce Midea ile ilgili başka şikayetlerde vardı ama fanın çıkarılabilir olması bir tek bu modelde var sanırsam.
cross fan zaten sökülüp çıkarılabilen parçadır haa özel tasarım yapılır evap agız açıklığı daha geniş tutulur vss rahat sökülür ayrı konu.
Temizlik için cross fanı sökmeye gerek yok ki yakından basınçlı suyu yediği zaman pırıl pırıl oluyor buara cross fanı tutarak suyu vurun su basıncıyla hızla dönmesin anakarta zarar verebilir.

cross fan zaten sökülüp çıkarılabilen parçadır haa özel tasarım yapılır evap agız açıklığı daha geniş tutulur vss rahat sökülür ayrı konu.
Temizlik için cross fanı sökmeye gerek yok ki yakından basınçlı suyu yediği zaman pırıl pırıl oluyor buara cross fanı tutarak suyu vurun su basıncıyla hızla dönmesin anakarta zarar verebilir.
Mevcut klimada temizliği denedim öyle sprey su tutarak gidecek bir kir değil, kesinlikle çıkarıp daha basınçlı bir su ile temizlenmesi ve hatta tekrar detaylı temizlenmesi gerekiyor.Klimaya takılıyken pek mümkün değil bu. Cross fanı çıkarmak ile uğraşmak istemedim çünkü boruları bükmeden çıkması imkansız, klima eski olunca da o borular veya cross fan elimde kalır diye uğraşmadım.

Her sene profesyonel temizlik yapılsaydı belki bu seviyeye gelmezdi ama o zamanda 10 senede bir klima parası vermem lazım.

O yüzden sökülebilir fan çok mantıklı geliyor kulağa ama işte kompresör sesi olsun,teknik destek olsun sorun yaşama riski var gibi Midea'da. Bu eski klimayı takan usta vakum olsun, borunun bağlama şekli olsun,eğim olsun her konuda dikkat etmişti. Bir tek kusur olarak elektrik için var olan hatta takmıştık, şaltersiz olarak.

Hocam klima işinde en büyük hata markaya takılıp kalmak. asıl önemli olan evin metrekaresine uygun kapasite seçmek ve servis ağının güçlü olması. iyi bir klima yıllarca sorunsuz kullanılıyor, kötü seçilen klima ise en kaliteli marka olsa bile memnun etmeyebiliyor. o yüzden önce ihtiyacı doğru belirlemek lazım ben daikin sensira kullanıyorum memnunum

Bugün klimanın montajı yapıldı. Sürecin başından klimanın montajına kadar Midea markası ve siparişimle ilgilenen Alaska İklimlendirmenin personelleri son derece profesyonel ve ilgiliydi. Klimayı çok kısa süre kullandım. 24.000 btu olmasına rağmen dış ünitenin çalışma sessizliğinin son derece başarılı. Özellikle Adem Helvacı'nın çok kolay temizlenmesi sebebiyle tavsiye ettiği için satın alma kararımda direk etkili olduğunu da belirteyim. İlerleyen zamanlarda daha detaylı izlenimlerimi paylaşırım.
Mevcut durum nedir? Ses , soğutma performansı bir şikayet var mı?

Benim evde Midea klima var. Tekrar midea alır mıyım asla. Klimada aldığımdan beri gaz akış sesi var. FG Europe daki yetkili ile iletişime geçtiğimde aldığim cevap bu hiçte unutmam. Bu cihazı siz getirtmediniz mi? Sattık bizim işimiz bitti nereden aldıysanız oraya gidin demişlerdi.

1000035734.png

Benim evde Midea klima var. Tekrar midea alır mıyım asla. Klimada aldığımdan beri gaz akış sesi var. FG Europe daki yetkili ile iletişime geçtiğimde aldığim cevap bu hiçte unutmam. Bu cihazı siz getirtmediniz mi? Sattık bizim işimiz bitti nereden aldıysanız oraya gidin demişlerdi.

1000035734.png
Benzer hatalara, rehavete Modern klimada kapılmıştı (önceki Midea distribütörü) sonuç tarihin tozlu sayfalarına karışırlar.
Bu mesajıma benzer iletileri defalarca bu başlık altında yazdım enteresan şekilde iddia ettiğim konularda hep haklı çıkarım koç burcuyum bunda payı var mı emin olamadım şimdi
:kiskis

Bu forumda bir kullanıcı ucuza midea buldum aha şurası dediğinde forum içindeki abi, usta dediğiniz zat firma yönetmiyle iş tutup ucuza veren firmaya baskı yapıp fiyatı yükseltirdiler.

Bu nedenle birşey alırken babanızın oğluna bile güvenmeyin.

Kaliteli klima istiyorsaniz ME, MHI, Panasonic, Hitachi, Toshiba gibi markaların belirli modelleri kaliteden ödün vermez fakat pahalıdır her bütçeye uymaz.

Geri
Üst Alt