Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,479
Yıllardır kullandığımız makine her sene ufak tefek makyaj görüyor. Huyuna suyuna alıştıkHayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanırsınız inşallah.

Yıllardır kullandığımız makine her sene ufak tefek makyaj görüyor. Huyuna suyuna alıştıkHayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanırsınız inşallah.

Hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanınız.Yeni klimamızın montaji tamamlandı.
![]()
![]()
yeni seri gerçekten sessiz. Maks yükte bile sadece hafif ınlama sesi var.Hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanınız.
Daikin'da Shira Plus'ın yanına otursan çalıştığını anlamazsın fakat Zeta Shira sesli çalışıyor benim evin duvarları gazbeton Zeta yüksek devire geçtiğinde içeriye uğultu yapıyor.yeni seri gerçekten sessiz. Maks yükte bile sadece hafif ınlama sesi var.
Bu üçlüde Fujitsu"yu tek geçerim.Merhabalar,
Aklımda 3 adet klima mevcut.
Hemen hemen bir birlerine yakın sayılırlar.
Ufak teknik farklılık varsa da ben anlamıyorum. Seçim konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Midea All Easy Pro 18
Carrier Cool Easy 18
Fujitsu ASYG 18
Merhabalar,
Ufak teknik farklılık varsa da ben anlamıyorum. Seçim konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Midea All Easy Pro 18
Carrier Cool Easy 18
Fujitsu ASYG 18
Ben değil veriler konuşsun.Sota hocam, sen ne düşünürsün?
Bu kendi uygulamasımı LG nin?Ben değil veriler konuşsun.
Geçtiğimiz çarşamba LG PC12SQ cihazmız kuruldu. Ev soğuk olduğu için birkac saat 800-1000w civarında tüketim yaptı.
Sonrasinda uzaktan bağlantıyı aktifleştirip log tutmaya başladık.
20m² kuzey cephe hiç güneş almıyor yalıtım yok ısı kaybı orta seviye.
24 derece fan hızı 4. olarak ayarlı.
Cihaz 6 gündür hiç kapanmadı günden güne tüketimin nasil düştüğü grafiklerden görebilirsiniz.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Klimaların Min Btu 'suna bakarmınız hangisinin Min Btu" su daha düşük o bile size bir referans olabilir.Merhabalar,
Midea All Easy Pro 18
Carrier Cool Easy 18
Fujitsu ASYG 18
evet.Bu kendi uygulamasımı LG nin?
Güzelmiş Daikinda yok bu mesela sadece aylık tüketim var.
saatlik, günlük, haftalık, aylık, yıllık tüketimi gösterebiliyor.Güzelmiş Daikinda yok bu mesela sadece aylık tüketim var.
![]()
![]()