Hakkınızda Hayırlısı neyse o olsun.Fujitsu Cool ve Toshiba seiya plus arasında kaldık fiyatlar ortalama aynı sayılır bakalım karar vericez
Hakkınızda Hayırlısı neyse o olsun.Fujitsu Cool ve Toshiba seiya plus arasında kaldık fiyatlar ortalama aynı sayılır bakalım karar vericez
Nem alma makinalarıyla ortamdaki bağıl nemi %30-80 arasında ayarlayabilirsin.Saçma bir soru ile karşınızdayım. Aslında soru saçma değil de genelde ev için cihaz tavsiyesi istenen bir yere yazınca garip olacak.
Şu evlerimize taktığımız ve burada konusu geçen cihazları kullanarak nem kontrolü yapma şansımız var mıdır. Yani cihaza nemi şu değerde tut dediğimde (elbette artı eksi sapmalar olacaktır) sürekli nemi o değerde tutacak. Zırt pırt girilip çıkılan bir yer olmayacak. Kuru gıda deposu gibi düşünün. Çok da büyük değil. Büyükçe bir ev salonu kadar. Elbette amaç pro olunca iklimlendirmecilere gitmekte fayda var fakat iş o yöne evrildiğinde de iş ufak olduğu ve bu emmiler genelde kalın tekliflerle haşır neşir olduğundan, ya başlarından atmak için şişirecekler ya da daha ehvene bitecek iş için ederi yüklü çözümlere yönelecekler. Gerekirse içeriden yalıtım ya da mekan içine soğuk oda gibi yalıtarak bir müstakil bölüm de yaparım.
Arkadaşlar, bütçem 60.000 tl. 18.000 btu luk klima tavsiyeriniz nedir? Aklımda daikin modeller var.Nem alma makinalarıyla ortamdaki bağıl nemi %30-80 arasında ayarlayabilirsin.
Örnek makina
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
daikin düşünüyorsan Shira Plus için teklif al belki yıl sonu indirimiyle bütçen dahilinde alma şansın olabilir.Arkadaşlar, bütçem 60.000 tl. 18.000 btu luk klima tavsiyeriniz nedir? Aklımda daikin modeller var.
Sota hocamın tavsiyesinide alabilirim.
Teşekkür ederim.Ancak shira plus 18.000 için 80.000 tl teklif verdiler.daikin düşünüyorsan Shira Plus için teklif al belki yıl sonu indirimiyle bütçen dahilinde alma şansın olabilir.
Teşekkür ederim.Ancak shira plus 18.000 için 80.000 tl teklif verdiler.
Arkadaşlar, bütçem 60.000 tl. 18.000 btu luk klima tavsiyeriniz nedir? Aklımda daikin modeller var.
ME Hare 18.000 btu aldım hocam. Haftaya kurduracağım.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Fujitsu 18000 Btu da araştırın isterseniz bende prime 9.000 btu var çok ekonomik ve kaliteli bir klimadır.
Bende aynı ikilemdeyim Toshiba seiya plus işin 52500 fiyat aldım 6 taksitleArkadaşlar, bütçem 60.000 tl. 18.000 btu luk klima tavsiyeriniz nedir? Aklımda daikin modeller var.
Hayırlı olsun.ME Hare 18.000 btu aldım hocam. Haftaya kurduracağım.
Burada tek seçenek var klimanın üflemesini olabildiğince yukarıda tutmanız lazım yoksa sürekli dur kalk yapacaktır. Yanlış bir montaj yeri seçilmiş.![]()
şu düzende klimanın verimini nasıl artırabilirim? Her türlü öneriye açığım
66cm derinlikli bir gardrobun üstünde kaldı klima
Toshibaya alternatif Fujitsu listeye alabilirsiniz bütçeniz doğrultusunda.Bende aynı ikilemdeyim Toshiba seiya plus işin 52500 fiyat aldım 6 taksitle