Sota hocam ve forumda bulunan arkadaşlar merhaba, klima konusunda detaylı arastırma yaptım ama bazı konularda tereddutlerım var. sogukluk derecesının önemi yok ortalama 22-24 derece arası olması için evi komple bu derecede istiyorum bu arada 2 aylık bebegımız oldugu için bu sekıl ılerıye donuk plan yaptım.(hedef 80 m2 sogutmak)
arkadaslar kapı uzerıne koyup klımayı asansor boslugunun duvarına astırıp su akarını ebeveyn camından banyoya vermeyı duusnuyorum ama servıs yapar mı orası bılemyorum (gereklı kosulları vinç vb) 1-2 numaralı yerlere taktırsam yıne vınc cagırmak durumunda kalacagım ama su borusunu koyacak yer yok caddeye baktıgı için gelişi guzel bırakamıyorum apartman dış cepheden öturu göruntu konusunda sıkıntı cıkarabılıyor.
sorum
1-kapı uzerı mı yoksa 2 numara mı takmak mantıklı 2 numarada yeterınde sogutabılır mı dıger odaları?
2- kapı uzerıne taksak asansor boslugundan duvara servıs vınc yardımıyla takar mı ? ilerıde dıs unıteyle cok işim olur mu ?
3- kapı uzerındekı yer 31cm bu ıkı klıma tam oluyor
arkadaslar kapı uzerıne koyup klımayı asansor boslugunun duvarına astırıp su akarını ebeveyn camından banyoya vermeyı duusnuyorum ama servıs yapar mı orası bılemyorum (gereklı kosulları vinç vb) 1-2 numaralı yerlere taktırsam yıne vınc cagırmak durumunda kalacagım ama su borusunu koyacak yer yok caddeye baktıgı için gelişi guzel bırakamıyorum apartman dış cepheden öturu göruntu konusunda sıkıntı cıkarabılıyor.
sorum
1-kapı uzerı mı yoksa 2 numara mı takmak mantıklı 2 numarada yeterınde sogutabılır mı dıger odaları?
2- kapı uzerıne taksak asansor boslugundan duvara servıs vınc yardımıyla takar mı ? ilerıde dıs unıteyle cok işim olur mu ?
3- kapı uzerındekı yer 31cm bu ıkı klıma tam oluyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
12000 (fiyat olarak yakın ikisi) lg pc18sq 18000 sogutması arasında cok fark var mı tercıhınız hangısı olur? teşekkurler