Yazın açık zatenDış üniteyi balkona koyarsanız cam balkonun pencerelerini sürekli açık bırakmak zorunda kalırsınız.
kışın kombi ile ısınıyoruz .
Başka koyacak yer yok maalesef
Duvar tarafı yan tarafın çatısının üstüne denk geliyor
Yazın açık zatenDış üniteyi balkona koyarsanız cam balkonun pencerelerini sürekli açık bırakmak zorunda kalırsınız.
890 watt olarak biliyorum.PC12SQ modeli tam güçte ne kadar tüketim sağlar
tüm ev mi, sadece salon mu soğutulacak.Yazın açık zaten
kışın kombi ile ısınıyoruz .
Başka koyacak yer yok maalesef
Duvar tarafı yan tarafın çatısının üstüne denk geliyor
Öncelik salon diğer odayada faydası olduğu kadartüm ev mi, sadece salon mu soğutulacak.
ev müsaitse salondan antreyi, balkonu gösteren birkaç foto atarmısın.Öncelik salon diğer odayada faydası olduğu kadar
bu sene sıcaklar çok sert şekilde gelince klimaya talep inanılmaz arttı. Sıcaklar bu şekilde devam ederse bu fiyatlara klima bulmak mümkün olmayacak.Aklımda da eve geçince ekleyeceğim gece Pc18sq fiyatı ne kadardı ne kadara satıldı
36 Bini geçiyor fiyatlar .
Şokta 35 bine arada stoğa giriyor
hayırlı olsun güle güle kullanın. Vakum olayı mutlaka yaptırın bazı servisler gerek yok diyerek geçiştiriyor dikkatli olun.Merhabalar ,bugun evin salonu icin mevcut 18.000btu klimamın yerine Arcelik 18325 kodlu ekolojik inverter klima aldık ,insallah memnun kalırız sadece sogutma icin kullanacagiz fiyat 36.000tl .montaj icin 4 gun sonrasina randevu verdiler.
Flora ilk serisi fena değildi, sonraki serilerde ses problemi olmaya başladı tekrardan revizyon gördümü bilmiyorum fakat uzuk dururdum.merhabalar herkese,
13 metre kare yatak odası
kuzey-doğu cephe bina yalıtımlı ara kat şehir kayseri
yılda 3 ay sadece soğutma için kullanacağım vestel flora doğa 12000 btu alacaktım ama yorumlar çok iyi değil, benim için uygun mudur ya da alternatif önerebilir misiniz?